Cinc peces de roba que es poden trobar aquesta setmana a les botigues

Les firmes Mango, Sfera o Zara han dissenyat nous productes amb els brodats i estampats com a protagonistes
Les compres d'aquesta setmana a les botigues | cedida

Malgrat que el sector de la moda segueix dissenyant les seves peces basant-se amb les temporades, és evident que actualment les firmes se cenyeixen més a les tendències futures i que causen furor en un moment donat. A més, cada setmana es llencen nous productes, molts dels quals es converteixen en autèntics objectes de desig. Les firmes espanyoles i 'low-cost' han llençat nous dissenys que faran les delícies dels seus clients, com la selecció que podràs descobrir a continuació: 

 

Les arracades de tres flors d'Uterqüe, per 49 euros | Uterqüe

 

Les arracades extragrans s'han convertit en l'accessori estrella. Moltes famoses i 'influencers' ja completen els seus estilismes amb aquestes maxi arracades. Aquesta setmana a Uterqüe es pot adquirir un model amb tres flors de color turquesa amb detalls de cristalls en color daurat i marró, perfectes per combinar amb vestits més formals, però també es poden combinar amb pantalons i bruses bàsiques per aconseguir un 'look' molt casual però amb un toc distintiu. Aquestes arracades d'Uterqüe tenen un preu de 49 euros. 

La bossa de mà de tipus sac de vellut brodada de Zara, per 39,95 euros | zara

 

—Fa unes setmanes, Mango va llençar el que serà la bossa de mà d'aquesta tardor. Es tracta d'un disseny amb dues nanses de les quals només se n'utilitza una, i l'altra serveix per tancar la bossa, aconseguint una estructura i un detall molt originals. Aquesta setmana a Zara ja es pot trobar el mateix disseny de bossa de mà realitzat amb teixit de vellut amb brodats florals. Aquesta bossa de Zara pot ser la peça estrella dels teus 'looks' si esculls llegir d'un mateix color, per destacar aquesta peça d'original i cridaner disseny. Es pot comprar per 39,95 euros. 

 

Els pantalons amples d'estampat floral de Bershka, per 25,99 euros | Bershka

 

—Bershka ja té a la venda uns pantalons que seran els ideals per portar el que queda d'estiu les 24 hores del dia. Seguint amb la tendència dels teixits amples i els estampats florals, la firma d'Inditex ha llençat un pantaló de teixit lleuger que imita un 'pareo', amb grans obertures als laterals. Es pot adquirir a Bershka per 25,99 euros. 

El vestit de color rosa clar amb estampat de Sfera, per 39,99 euros | sfera

 

—A Sfera es pot trobar un disseny que es pot portar ara i en plena tardor. Es tracta d'un vestit curt de color rosa clar d'estampat floral. Té un disseny amb plecs i volants a la cintura i baix. Al ser d'un teixit lleuger però de màniga llarga, pot lluir-se en les nits més fredes de l'estiu o també a la tardor, amb una caçadora i unes botes altes. Té un preu de 39,99 euros.

 

La brusa de ratlles i encaix de Mango, de 39,99 euros | mango

 

—Les ratlles seguiran sent protagonistes a la temporada vinent. Mango ha llançat aquesta setmana a les seves botigues una brusa de màniga llarga que combina aquest estampat amb l'encaix en una brusa ideal per portar en qualsevol ocasió. Es pot comprar a Mango per 39,99 euros.Comentaris

envia el comentari