L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

La clientela de Lidl demana que posin a la venda aquest producte popular al juliol

Reclamen a la cadena de supermercats que porti a Espanya un conegut producte

Avui dia, les xarxes socials ens permeten apropar-nos a qualsevol lloc. D'aquesta manera, tenim informació sobre què està passant en una altra zona. Això també afecta els productes. Encara que no es vengui al nostre país, sabem que existeix i podem arribar a fer una petició perquè aterri a Espanya.

Això de vegades és bo per millorar l'oferta que s'ofereix al client. Les cadenes de supermercats tenen una referència a les xarxes de les demandes dels consumidors. Així, les poden tenir en compte i començar a vendre el que demanen. Això els farà guanyar punts davant de la seva competència.

Hi ha cadenes de supermercats que són presents a diferents països del món. Això és bo, ja que quan un client viatja, té la familiaritat de trobar-se amb un establiment que ja coneix. Però, aquest fet no ha sortit gaire bé a la cadena alemanya Lidl.

Com és lògic, depenent de quin país tingui la botiga, els productes disponibles són diferents. Per més que hi hagi setmanes temàtiques, aquestes estan pensades més en productes típics que no pas en portar a un altre país articles que no estan disponibles. Però, les xarxes socials hi són per mostrar-los i saber de la seva existència.

Troben a faltar aquest producte a Lidl Espanya

Tiktok pot arribar a tots els racons del món. Aquí tenim la possibilitat de seguir diferents persones. També és veritat que la secció de 'per a tu' fa que tinguem accés a diferents vídeos i comptes que no es troben entre els nostres seguits.

Muntatge amb una botiga de Lidl i un cafè de Starbucks
Molts clients reclamen a Lidl que vengui a Espanya aquest producte | España Diario TIPS

Sigui com sigui, la usuària @leilapeacock_ va mostrar al seu compte un producte que ha causat sensació a Espanya. Es tracta del conegut cafè caramel macchiato de la cadena Starbucks. Ella el va trobar a Lidl en un format que fins ara no s'havia vist al nostre país.

I és que estem parlant de la seva versió en bric, que facilita tenir-lo a la nevera llest per prendre'l quan vulguem. És un dels productes de la cadena de cafès que té més èxit, per la qual cosa no estranya que el nombre de peticions perquè arribi als Lidl nacionals sigui gran.

Hem de dir, però, que no som els únics que no podem comprar-lo. Altres usuaris de països com França, Bèlgica o Itàlia també han preguntat si té data d'aterratge als seus establiments. Alguns estan esperant que arribi el dia per emportar-se «sis caixes senceres».

Aquest cafè sí que està disponible en aquests formats

Tot i les súpliques, Lidl no ha anunciat que hagi de portar a Espanya el caramel macchiato. Caldrà esperar que arribi aquest moment. Mentrestant, podrem consumir en els altres formats que sí que tenim disponibles als nostres supermercats.

Tres clientes caminen en direcció a l'entrada de la botiga *Lidl
A Lidl ja trobem moltes opcions de cafè gelat | Lidl

Ara mateix, podem comprar-lo, per exemple, en el format per emportar. Aquest sol estar a les neveres al costat de la resta de cafès refrigerats. A més, en cas que se'ns faci cara la versió original, hi ha cadenes que han tret a la venda la seva pròpia versió a un preu més econòmic a través de la marca blanca.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

L'altra opció és recórrer a les càpsules. Aquest producte d'èxit de Starbucks està disponible per a les cafeteres Dolce Gusto. Pots tenir-les a casa per, en qüestió de segons, tenir el teu cafè llest per degustar-lo tranquil·lament. Una forma ràpida i neta.

Almenys, tenim aquestes dues opcions en espera que el bric arribi al nostre país. Quan vegem que està disponible en alguna cadena, no dubtis que t'ho farem saber. És un producte que tindria un gran èxit, vist l'enrenou que s'ha creat a les xarxes. Així, doncs, esperem que en prenguin nota.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!