IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els clients de Carrefour ja poden reutilitzar les seves bosses i envasos

Els envasos hauran de ser o de vidre o de plàstic

Cartell informatiu sobre la nova mesura de Carrefour
Cartell informatiu sobre la nova mesura que Carrefour ha implantat aquesta setmana | Carrefour

Cada vegada són més els supermercats que opten per aportar el seu granet de sorra i facilitar una cura del medi ambient amb accions com, per exemple, la reducció o eliminació total de les bosses de plàstics. Un d'ells és Carrefour i, a més a més, aquesta setmana ha fet un pas més enllà i ha decidit facilitar la tasca de compra dels seus clients permetent que utilitzin els seus propis embalatges i bosses a l'hora de fer la compra, tal com ha explicat 'La Coctelera'. 

Aquesta important mesura està en marxa des d'aquest dijous i, tot i que dóna llibertat als consumidors a utilitzar les bosses o recipients quan ells creguin convenient, s'han de complir una sèrie de requisits per tal que sigui eficient.

  • També et pot interessar: FACUA denuncia irregularitats en les ofertes 2x1 de Carrefour

Els requisits de la nova mesura de Carrefour

Els requisits de la nova mesura de Carrefour varien en funció de la secció en la qual es trobi el client. En primer lloc, expliquen que, en el cas d'adquirir productes de les seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria i fruiteria, una vegada pesats els productes, s'hauran d'embolicar i guardar en el material que hagi portat el consumidor. D'igual forma, si es compren fruites o verdures a granel, el client podrà utilitzar una bossa o malla transparent. Ara bé, tal com indiquen des d'aquesta coneguda marca de supermercats, els recipients hauran de ser sempre amb tapa i poden ser o bé de vidre o de plàstic.

  • També et pot interessar: Carrefour, obligada a retirar les seves tovalloletes de nadó per una bactèri

La primera safata reciclable per a productes de peixateria

Cada vegada són més conegudes les noves accions dutes a terme per supermercats com Carrefour per tal de reduir l'excés de plàstics, especialment, dels envasos. La de què els consumidors duguin les seves pròpies bosses, no és la primera mesura que implanta aquesta marca de supermercats. En aquest sentit, cal destacar unes altres com la de crear la primera safata reciclable per a productes de peixateria.

Tanmateix, Carrefour també ha reduït la quantitat de gramatge que s'empra en envasos com d'alguns plats preparats, bosses de fruiteria, de sobres de productes de xarcuteria o, fins i tot, en els taps d'aigua. Sense dubte, totes aquestes accions són de gran importància de cara a millorar l'acumulació de residus i preservar el medi ambient.

  • També et pot interessar: Polèmica a les xarxes per l'ús excessiu d'envasos de plàstic a Carrefour

Comentaris

envia el comentari