Coca-Cola treu una nova beguda amb sabor a cafè

Coca-Cola Plus Coffee surt al mercat aquest dissabte 15 de setembre
Coca-cola
Imatge d'un cartell de la marca Coca-Cola | Cedida

Coca-Cola segueix innovant dia rere dia per intentar seguir creixent com a marca a tot Espanya. Per aquest motiu, ha llençat al mercat espanyol la nova Coca-Cola Plus Coffee, una beguda amb extracte de cafè, sense sucre i sense calories.

 

Es tracta del segon país europeu, després de Turquia, en el qual la marca ha decidit llençar aquest producte, que ja es pot trobar a les prestatgeries dels establiments a partir d'aquest mateix dissabte 15 de setembre.

 

Coca Cola Plus Coffee, la nova aposta de la marca

El llançament d'aquesta nova beguda forma part de l'estratègia de negoci de la marca a Espanya, amb l'objectiu de tenir un major creixement i sostenibilitat. Més enllà del continent europeu, la Coca-Cola Plus Coffee ja es pot comprar en països com Austràlia, el Japó o el Vietnam.

Así el diseño de la lata del nuevo refresco de Coca-Cola
Disseny d'una llauna de Coca-Cola  Plus Coffee | Coca-Cola

 

Amb aquest nou producte de cafè, la marca pretén oferir més i noves opcions de beguda al consumidor: amb menys sucre, amb informació clara del producte i amb envasos totalment reciclables. Es comercialitza amb un format diferencial en llauna 'slim' de 250 mil·lilitres.

 

Un nou sabor a la llista

La Coca-Cola Plus Coffee és només un dels nombrosos sabors pels quals la marca ha apostat per seguir creixent. «A Coca-Cola entenem la innovació com la capacitat per adaptar-nos a les necessitats del consumidor i, per tant, a les noves tendències de consum, amb una proposta per a cada persona, en qualsevol moment del dia», explica la responsable de màrqueting de la marca, Carolina Aransay, a Iberia. «Experimentar és gairebé un ritual en la nostra companyia. Amb un mercat tan canviant, cal buscar, en tot moment, oportunitats per innovar i sorprendre els consumidors», afegia.

 

  

  

Anteriorment ja havien fet nombroses innovacions i la companyia compta amb una gran varietat de productes al mercat espanyol com Coca-Cola original, Coca-Cola sense cafeïna, Coca-Cola zero sucre zero cafeïna, Coca-Cola zero sucre, Coca-Cola light, Coca-Cola zero sucre cherry, Coca-Cola light a la llimona sense sucre o Coca-Cola gust light sense cafeïna. A més, en altres països també n'hi ha amb gust de vainilla, gerds, llima o gingebre.

 Comentaris

envia el comentari