Una col·lecció de productes per la llar de Toy Story, la nova proposta de Primark

De fundes nòrdiques a pòsters i cartells, la marca irlandesa ha sorprès als fans d'aquesta mítica pel·lícula

Una manta y uno de los carteles que vende Primark en su colección de Toy Story
Una de les mantes de Toy Story que posa a la venda Primark | Cedida

Toy Story és una d'aquelles pel·lícules que ha marcat una generació sencera. Woody, Buzz Lightyear i la resta de les joguines que el jove Andy tenia a la seva habitació, van entrar en l'imaginari col·lectiu de molts nens a finals del segle passat per no marxar-ne mai més. 

Potser aprofitant la nostàlgia d'alguns, doncs, Primark ha optat per llançar una línia de productes per la llar inspirats en el film de 1995. Seran molts els qui, de ben segur, gaudiran molt amb la nova proposta de la marca irlandesa.

Tenir l'habitació d'Andy, una bogeria molt possible 

Primark no s'ha estat de res i ha creat una col·lecció que permet plasmar l'habitació que tenia el jove protagonista de Toy Story. Es pot trobar, per exemple, una funda nòrdica per només 18 euros i que és el complement ideal per a tots els fans del film. I és que aquesta plasma els mítics extraterrestres que apareixien a l'escena de la casa de jocs de la primera película.

Estos son los diferentes productos inspirados en Toy Story que Primark pone a la venta
Els productes de Toy Story que Primark ha tret al mercat | Primark

A part de la funda nòrdica, la marca irlandesa ha cregut oportuna la creació d'unes mantes a joc. Així, per complementar la funda, el consumidor de Primark podrà apuntalar la seva habitació amb unes mantes d'allò més assequibles. El seu preu, de fet, és de només 8 euros

Destaquen, també, altres productes de la marca. En aquest context, Primark posa a la disposició del consumidor: cartells per penjar al pom de la porta per 2,50 euros, clips per penjar-hi fotos per 2 euros, un ampli recull de cartells per 6 euros i un pòster emmarcat on podem trobar la frase «you’ve got a friend in me», per només 6 euros.

El póster enmarcado junto a los clips para sujetar fotografías de Primark
El pòster esmentat, en una imatge promocional | Primark

 


Comentaris

envia el comentari