YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El collaret amb inicial, el 'must' de Primark pel 2019

La marca de roba ha tret al mercat el collaret amb una inicial al penjoll que porten totes les ‘influencers’ i ‘celebrities’

Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark
Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark | CEDIDA
 

La moda en complements per aquest 2019 convida a explicar la història personal de cadascú, expressant-se mitjançant els penjolls personalitzats que parlin de gustos, creences i de qui és la persona que els porta.

I quina millor manera d’adaptar-se a aquesta moda si no portant al ‘mix and match’ del collaret la inicial del teu nom, fet que ha triomfat a les xarxes socials i que es pot aconseguir a Primark per només 3 euros.

 

El ‘must’ del 2019 és el collaret amb la inicial

Collaret amb la inicial de Céline tret al mercat al desembre del 2017 a 320 euros
Collaret amb la inicial de Céline tret al mercat el desembre del 2017 a 320 euros | INSTAGRAM

Des que el passat desembre del 2017,la directora creativa de la firma Céline, la francesa Phoebe Philo, va dissenyar el collaret amb una inicial d’or i de grans dimensions com a penjoll, aquest complement ha estat un èxit a les xarxes socials.

Les noves versions d’altres marques han convertit aquest collar en un imprescindible. I aquest 2019, tot i que amb una versió més minimalista que els redueix a unes dimensions més petites, torna més fort que mai.

La moda per aquest 2019 és barrejar collarets i penjolls personalitzats
La moda per aquest 2019 és barrejar collarets i penjolls personalitzats | INSTAGRAM

 

La millor opció d’aprofitar aquest ‘must’ i anar a la moda amb aquests tipus de complements és ajuntar el penjoll amb altres capes de collarets que incloguin ‘charms’, és a dir, collarets de números, llocs, animals, cors, talismans, ossos i altres figures que puguin tenir un significat personal. Fent el mateix amb polseres, encara ho milloraria més.

Per només 3 euros es pot aconseguir al Primark

Primark ven els collarets per només 3 euros
Primark ven els collarets per només 3 euros | PRIMARK

 

Primark ofereix aquest collaret per només 3 euros, una xifra molt llaminera que permet comprar-ne més d’un i fer un cert joc amb les diferents inicials. Una vegada més la cadena de roba i complements de moda ha aprofitat aquesta tendència per versionar aquest producte i oferir un preu ‘low cost’ als seus clients.

El disseny de les lletres manté el proposat per la firma Céline: una cadena molt fina daurada amb el penjoll de la lletra en format petit. I una altra versió d’aquest collaret és amb la inicial dins d’un cèrcol.

Pull&Bear també

Pull&Bear té els collarets a 9,99 euros.
Pull&Bear té els collarets a 9,99 euros. | PULL&BEAR

 

Primark no ha estat l’única marca on es pot trobar el penjoll, vist l’èxit del producte Pull&Bear també ha creat la seva pròpia versió d’aquest collaret de lletres i es pot aconseguir per 9,99 euros. A més, en aquesta botiga es poden complementar amb altres collarets que tenen amb figures personalitzades.


Comentaris

envia el comentari