El collaret amb inicial, el 'must' de Primark pel 2019

La marca de roba ha tret al mercat el collaret amb una inicial al penjoll que porten totes les ‘influencers’ i ‘celebrities’

Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark
Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark | CEDIDA
 

La moda en complements per aquest 2019 convida a explicar la història personal de cadascú, expressant-se mitjançant els penjolls personalitzats que parlin de gustos, creences i de qui és la persona que els porta.

I quina millor manera d’adaptar-se a aquesta moda si no portant al ‘mix and match’ del collaret la inicial del teu nom, fet que ha triomfat a les xarxes socials i que es pot aconseguir a Primark per només 3 euros.

 

El ‘must’ del 2019 és el collaret amb la inicial

Collaret amb la inicial de Céline tret al mercat al desembre del 2017 a 320 euros
Collaret amb la inicial de Céline tret al mercat el desembre del 2017 a 320 euros | INSTAGRAM

Des que el passat desembre del 2017,la directora creativa de la firma Céline, la francesa Phoebe Philo, va dissenyar el collaret amb una inicial d’or i de grans dimensions com a penjoll, aquest complement ha estat un èxit a les xarxes socials.

Les noves versions d’altres marques han convertit aquest collar en un imprescindible. I aquest 2019, tot i que amb una versió més minimalista que els redueix a unes dimensions més petites, torna més fort que mai.

La moda per aquest 2019 és barrejar collarets i penjolls personalitzats
La moda per aquest 2019 és barrejar collarets i penjolls personalitzats | INSTAGRAM

 

La millor opció d’aprofitar aquest ‘must’ i anar a la moda amb aquests tipus de complements és ajuntar el penjoll amb altres capes de collarets que incloguin ‘charms’, és a dir, collarets de números, llocs, animals, cors, talismans, ossos i altres figures que puguin tenir un significat personal. Fent el mateix amb polseres, encara ho milloraria més.

Per només 3 euros es pot aconseguir al Primark

Primark ven els collarets per només 3 euros
Primark ven els collarets per només 3 euros | PRIMARK

 

Primark ofereix aquest collaret per només 3 euros, una xifra molt llaminera que permet comprar-ne més d’un i fer un cert joc amb les diferents inicials. Una vegada més la cadena de roba i complements de moda ha aprofitat aquesta tendència per versionar aquest producte i oferir un preu ‘low cost’ als seus clients.

El disseny de les lletres manté el proposat per la firma Céline: una cadena molt fina daurada amb el penjoll de la lletra en format petit. I una altra versió d’aquest collaret és amb la inicial dins d’un cèrcol.

Pull&Bear també

Pull&Bear té els collarets a 9,99 euros.
Pull&Bear té els collarets a 9,99 euros. | PULL&BEAR

 

Primark no ha estat l’única marca on es pot trobar el penjoll, vist l’èxit del producte Pull&Bear també ha creat la seva pròpia versió d’aquest collaret de lletres i es pot aconseguir per 9,99 euros. A més, en aquesta botiga es poden complementar amb altres collarets que tenen amb figures personalitzades.


Comentaris

envia el comentari