Els correctors Deliplus de Mercadona, imprescindibles per un rostre sense imperfeccions

En la secció de perfumeria de la cadena de supermercats, trobem quatre classes de correctors de maquillatge ideals per dissimular les ulleres i les imperfeccions

Imatge de la varietat de correctors de maquillatge de Deliplus
Imatge de la varietat de correctors de maquillatge de Deliplus | MERCADONA

La cadena de supermercats Mercadona ha aconseguit que els seus productes de cosmètica siguin un gran èxit entre els seus consumidors gràcies al compromís, a la innovació i a la relació qualitat i preu d’aquests productes de la marca Deliplus.

La cadena valenciana continua triomfant amb els seus productes per la seva qualitat, la seva utilitat i pels preus assequibles que tenen. I en aquest sentit, ha tret quatre tipus diferents de correctors de maquillatge que han estat molt ben rebuts pels consumidors.

Aquests correctors de maquillatge s’han convertit en un imprescindible en les rutines diàries perquè ajuden a dissimular les ulleres i les taques de la cara. A més, aquests maquillatges permeten  aconseguir un to de color més uniforme i així poder destacar les zones de la cara que més ens interessi.

Els correctors de barra

Pel que fa als correctors en format barra, Mercadona ofereix tres tonalitats diferents. Un beix rosat, un beix i un tercer de tonalitat verda. Els dos primer són ideals per dissimular les ulleres i bosses dels ulls, però el tercer es recomana més per amagar les vermellors i les imperfeccions de la cara.

Pel que fa a l’aplicació d’aquests productes, es recomana que s’utilitzi en petites quantitats i sobretot, escollir una tonalitat més clara que la nostra pell. D’aquesta manera, es podrà evitar marcar les mateixes línies d’expressió del nostre rostre.

Imatge dels correctors de barra de Deliplus
Imatge dels correctors de barra de Deliplus | MERCADONA

 

Correctors líquids ideals per pells seques

En aquesta modalitat, Mercadona ofereix 4 varietats que recomana per a pells seques però no per a pells més greixoses. En aquest cas, trobem el beix marró i el beix rosat per a una acció global de maquillatge i les mateixes dues tonalitats per a una llarga durada.

Els dos primers contenen actius d’acció contra les arrugues i proporcionen una major hidratació i lluminositat, i els dos correctors de llarga duració són genials per les ulleres, bosses i imperfeccions.

Imatge del corrector de maquillatge fluid Deliplus
Imatge del corrector de maquillatge fluid Deliplus | MERCADONA

 

Correctors fixos ideals per pells greixoses 

Aquests correctors fluids són recomanats per a pells greixoses, cobreixen les imperfeccions de manera intensa i mantenen el seu efecte durant diverses hores. Aquesta modalitat de correctors els podem trobar en dues tonalitats diferents, en un beix rosat i en beix natural.

En aquests productes, Mercadona també recomana que s’apliqui en petites quantitats, ja que es tracta de correctors de molta cobertura. A més, com és un material molt dens, és recomanable utilitzar-lo amb un pinzell o amb el dit per aconseguir una millor aplicació del producte.

Imatge dels correctors fixos ideals per a pells greixoses
Imatge dels correctors fixos ideals per a pells greixoses | CEDIDA

 

El pinzell il·luminador de Deliplus 

L’últim corrector de Mercadona es tracta d’un producte fluid que destaca els punts de més llum i de la cara i mostra un rostre més descansat i fresc. Aquest s’aplica directament amb el pinzell i també ofereix dues tonalitats, una amb llum rosada i l’altra amb llum beix.

Tot i que també es recomana aplicar amb el pinzell o amb els dits, a diferència dels anteriors, aquests no volen dissimular cap imperfecció, sinó que intenten destacar els senyals de la cara com la barbeta, l’arc de les celles o la zona T.

Imatge de l'il·luminador de la marca Deliplus
Imatge de l'il·luminador de la marca Deliplus | CEDIDA

 

En definitiva, aquesta gran varietat de correctors de maquillatge de Mercadona és un nou èxit de la cadena de supermercats i permeten als seus consumidors tenir una pell perfecta a qualsevol hora, dissimular aquelles imperfeccions i també, il·luminar i destacar el contorn del seu rostre.


Comentaris

envia el comentari