El vestit de tendència 'boho' que han lluit Pedroche i Echevarría

Cristina Pedroche i Paula Echevarría llueixen el mateix vestit a Instagram

La peça de roba que han compartit les dues ‘influencers’ és de la marca tèxtil Maggie Sweet, i és perfecta per la temporada d’estiu gràcies al seu estil ‘boho’

Amb l’arribada de la calor apareixen a les xarxes socials multitud de ‘looks’ que poden ajudar-nos a suportar les altes temperatures sense deixar d’anar elegants o amb un toc més informal.  Les ‘influencers’ omplen els seus perfils amb peces de roba i conjunts que marquen tendència, i sovint les seves propostes poden coincidir. És el cas de Paula Echevarría i Cristina Pedroche, les quals han lluït a Instagram el vestit ‘Lucía’ de la marca tèxtil Maggie Sweet.

De colors crus i estampat horitzontal, aquest vestit té un escot molt embellidor i és ideal per al clima d’estiu gràcies al seu tancament frontal amb botons de fusta i el seu estil ‘boho’. Pot adquirir-se per un preu de 69,95 euros, i cal afanyar-se perquè les darreres unitats s’estan venent ràpidament.

 

Paula Echevarría i el seu ‘look’ estiuenc

Echevarría va ser la primera a publicar una fotografia a Instagram lluint aquesta peça de roba acompanyada d’una bossa marró, ulleres de sol i unes sandàlies de taló. El seu ‘look’ estiuenc el va personalitzar encara més amb un esmalt d’ungles de color blanc que feia destacar encara més el seu estilisme.

Cristina Pedroche, més informal

La presentadora va optar per una imatge més informal triant unes sabates de taló amb tires grogues i sola de ràfia. Mostrant el seu cabell ondulat al natural, Pedroche va escollir un pintallavis de color granat propi del seu estilisme.

Així doncs, el vestit de Maggie Sweet és ideal per la seva versatilitat per crear ‘looks’ conforme el gust de cadascú. Sigui un ‘look’ més urbà o formal, aquesta peça de roba d’estiu pot complementar-se amb multitud d’accessoris que li donaran un toc més ‘chic’ o d’oficina, segons el que desitgem.

També pots llegir...