IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Allau de crítiques a Lidl per un canvi en un dels productes més demandats

Molts clients es queixen que l'embotit vegetarià de Lidl etiquetat com a 'veggie', contingui ou

Imatge d'arxiu de Lidl
Els vegans han criticat els embotits vegetarians de Lidl | CEDIDA

Si hi ha un supermercat que s’està convertint en un indispensable pels clients vegetarians i vegans, aquest és la cadena alemanya Lidl, que amb la seva línia ‘My Best Veggie’, creada ara fa un any, pretén facilitar la vida dels cada cop més nombrosos consumidors vegetarians i vegans, i oferir als que no ho són, una alternativa saludable, nutritiva i deliciosa a la proteïna de carn. En aquest sentit, la seva última aposta que ha esdevingut tota una revolució ha estat la seva hamburguesa vegetal anomenada Next Level Burguer, que ha estat tot un èxit de vendes.

Els clients es queixen dels embotits vegetarians que contenen ou

Així doncs, la seva marca de productes vegetarians i vegans ‘My Best Veggie’, ha ofert durant tot aquest temps productes innovadors elaborats a base de vegetals i llegums com a substituts de la proteïna animal, com per exemple els embotits vegetals de carabassa, verdures o olives, que pretén substituir el pernil dolç i que ja és un bàsic a la nevera de molts vegetarians.

Alguns vegans però, s’han quedat una mica decebuts amb aquest producte,  ja que aquest grup de persones, han decidit eliminar completament de la seva dieta qualsevol proteïna d’origen animal, la qual cosa inclou la llet i els ous. I precisament aquest últim ingredient, l’ou, és el que està present en aquests embotits vegetarians, la qual cosa ha provocat que molts vegans es queixin que Lidl etiqueti com a ‘veggie’, un producte que conté ou, cosa que pot induir a una confusió.

  

Tal com afirmen alguns usuaris sobre el mal etiquetat ‘veggie’ d’aquest producte: «Sense ou, sí que seria vegà, utilitzen malament la paraula per a vendre més» o «NO haurien de posar 'Veggie' perquè contenen ou de gallines campestres» .

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari