IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Decathlon incorpora el tiquet digital en les seves botigues espanyoles

L'empresa francesa de botigues esportives elimina els tiquets en paper i calcula que reduirà un total de 520 tones de CO2 l'any

Imagen de archivo de Decathlon Decathlon aposta per eliminar els tiquets en paper | Cedida

La cadena de botigues de material esportiu Decathlon va informar 6 de novembre, a través d'un comunicat, que pròximament introduirà el tiquet digital en tots els establiments que té arreu de l'estat. A partir d'ara, els clients que vulguin el seu tiquet de compra, el rebran mitjançant un correu electrònic en el mateix moment del pagament.   

Amb aquesta iniciativa, la marca francesa s'assegura donar un servei molt més eficient als seus clients, que ja no hauran de preocupar-se de tenir localitzats tots els resguards de les seves adquisicions si algun cop han de fer una devolució. A més, aquesta mesura té un valor afegit, ja que Decathlon evita així que en cada operació comercial s'emetin 10 grams de CO2 a l'atmosfera, un total de 520 tones l'any.   

Demostració del compromís de la marca amb el medi ambient 

El líder de Desenvolupament Sostenible de Decathlon a Espanya, íñigo García, ha explicat com la companyia francesa està molt compromesa amb la protecció del medi ambient: «Volem seguir creixent de manera responsable, al mateix temps que cuidem el medi ambient. Estem segurs que els nostres usuaris esportistes valoren aquest tipus d'iniciatives, amb les que tots podem contribuir a preservar el nostre terreny de joc més gran: el planeta». 

La sostenibilitat és l'element clau i transversal de tots els processos de creació, disseny, producció i distribució de Decathlon. Aquest tiquet digital és una nova mostra del seu esperit ecològic que s'afegeix a l'ús de matèries primeres reciclades i sostenibles, la distribució en mitjans de transport respectuosos amb l'entorn o les seves botigues ecoeficients. 

Imagen del ticket digital de Decathlon
Així serà el tiquet digital de Decathlon | Decathlon

 

Decathlon un exemple en la lluita contra el canvi climàtic 

Accions com les de l'empresa Decathlon són un bon exemple que el problema del canvi climàtic ens afecta a tots. Petits gestos poder servir per reduir les emissions de gasos i afegir-se així a la reducció de la contaminació per part de la indústria. Utilitzar el transport públic o fer un ús lògic de l'energia a casa pot ser tan determinant com qualsevol iniciativa que tinguin les grans companyies. 


Comentaris

envia el comentari