Imatge d'arxiu de la façana d'una botiga Decathlon

Decathlon amplia la seva presència a Catalunya: obre nova botiga a Granollers

La multinacional francesa compta amb 27 establiments en territori català

Decathlon segueix incrementant la seva presència a Espanya amb l'obertura aquest divendres d'una nova botiga —en format City— a Granollers (Barcelona), el divuitè establiment de la companyia a la província de Barcelona i la botiga número 27 a Catalunya, per a oferir a tots els esportistes de la zona una oferta omnicanal única adaptada a les seves necessitats. La nova botiga, situada al carrer Anselm Clavé, té una superfície comercial de 330 m² íntegrament dedicada a l'exposició i venda de material esportiu, de la mà de 12 col·laboradors que oferiran assessorament personalitzat.

«Amb aquesta obertura en una de les vies més emblemàtiques de la localitat, el carrer Anselm Clavé, posem a la disposició dels esportistes de la ciutat un establiment de proximitat per a fer accessible els beneficis de l'esport des del cor de la capital del Vallès Oriental. Comptem amb un equip d'esportistes locals, els quals brindaran la millor experiència omnicanal als clients. Comencem aquesta nova aventura amb l'objectiu de crear llaços a llarg termini amb els nostres clients", ha afirmat Jordi Delgado, director de Decathlon City Granollers.

L'omnicanalitat és un dels trets d'identitat de la companyia que també és present en Decathlon City Granollers per a poder oferir als clients esportistes una experiència de compra única amb els últims avenços tecnològics. La botiga compta amb taller exprés de ciclisme, per a l'ajustament de bicicletes, alhora que ofereix gestió integral de serveis a través del taller regional.

Els serveis de la nova botiga Decathlon

L'establiment també disposa del servei 'Clica i Recull en 1 hora' en botiga per a aquells clients que vulguin realitzar la seva comanda en línia i passar a recollir-la per la botiga. A més, els col·laboradors també disposen de l'última tecnologia, des de pantalles distribuïdes per tot l'establiment —on els clients podran consultar totes les especificacions tècniques dels productes— o els telèfons intel·ligents per a assessorar i ajudar als clients en qualsevol moment.

Així mateix, d'acord amb la sostenibilitat i la Política de Desenvolupament Sostenible, Decathlon City Granollers compta amb l'última tecnologia en il·luminació LED amb la qual reduirà el consum d'electricitat en un 65%. A més, la botiga compta amb màquines de clima d'última generació per a garantir un nivell de consum més eficient. En aquesta nova botiga, Decathlon continuarà apostant per la cultura de la reutilització i cura del medi ambient, eliminant totes les bosses de plàstic i paper de les seves línies de caixa i oferint com a alternativa als seus clients bosses confeccionades a partir dels excedents tèxtils de la producció dels seus articles.

A més, implantarà el tiquet digital en totes les transaccions que es realitzin donant l'opció de rebre el tiquet de compra via email. També té a disposició productes ecodissenyats, dins del compromís de la companyia per reduir l'impacte ambiental derivat de la seva activitat.

Mesures anti-Covid

Pel que fa a la seguretat, Decathlon ha adoptat una sèrie de mesures per a continuar acostant els beneficis de l'esport als seus clients esportistes de la mà dels seus col·laboradors experts amb les màximes garanties. D'aquesta manera, destaquen la formació i dotació als seus col·laboradors d'equips de protecció individual, la presa de temperatura abans del començament de la jornada laboral o l'ús obligatori de màscara entre els seus clients.

Decathlon City Granollers també intensificarà les tasques de neteja de la botiga, la dotació de guants de polietilè i gel hidroalcohòlic a l'entrada de la botiga per als clients o cartelleria i senyalització per al compliment del distanciament social marcat a l'interior de l'establiment.