Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl i un cercle amb l'aparell netejavidres amb bateria

Deixa els teus vidres com a nous amb l'invent de Lidl més senzill i econòmic

Si netejar els vidres és una de les tasques que detestes aquest producte de Lidl serà la teva millor solució

Si cerques una manera eficient i econòmica de mantenir les teves finestres i miralls lluents, el netejavidres de Lidl és la solució que necessites.

Aquest innovador dispositiu, disponible per només 32,99 euros, promet deixar els teus vidres com a nous amb el mínim esforç. Sens dubte, una inversió que val la pena per deixar la teva llar lluent.

Així és el netejavidres que triomfa a Lidl

El netejavidres de Lidl és un dispositiu elèctric dissenyat per deixar com noves les finestres, miralls i altres superfícies de vidre. Aquest aparell combina la tecnologia de succió amb una funció de neteja, cosa que permet eliminar la brutícia i l'aigua de manera eficient i sense deixar marques.

Muntatge amb una botiga de Lidl de fons i l'aparell netejavidres amb bateria
Aquest netejavidres de Lidl ja és un èxit de vendes | Lidl

A més, aquest netejavidres compta amb diverses característiques que el fan destacar per sobre dels seus competidors:

  • Disseny ergonòmic: el seu disseny compacte i lleuger en facilita l'ús, permetent arribar a les zones més difícils sense esforç.
  • Bateria recarregable: equipat amb una bateria de llarga durada, el netejavidres de Lidl ofereix una autonomia de 35 minuts, suficient per netejar diverses finestres amb una sola càrrega.
  • Dipòsit d'aigua: Inclou un dipòsit d'aigua bruta que es buida fàcilment, garantint una neteja contínua i sense interrupcions.
  • Accessoris inclosos: ve amb diversos accessoris, com un filtre de succió i una ampolla polvoritzadora, per adaptar-se a diferents necessitats de neteja.

Avantatges d'usar el netejavidres de Lidl

Netejar els vidres és una de les tasques que requereixen més esforç. Tot i això, amb el netejavidres elèctric de Lidl t'oblidaràs dels problemes que això suposa.

Gràcies a la seva tecnologia de succió, pots netejar les finestres en menys temps comparat amb els mètodes tradicionals. Alhora, obtindràs vidres impecables sense esforç, eliminant les molestes marques d'aigua i brutícia.

Netejavidres recarregable amb vibració de Lidl
Ho tens disponible per tan sols 32,99 euros a la botiga | Lidl

Amb un disseny intuïtiu i modern, aquest producte és ideal per a qualsevol persona. A més, ho tens disponible per només 32,99 euros. És la millor opció per invertir en un dispositiu de qualitat que us ajudarà a mantenir la teva llar neta i ordenada.

Com utilitzar aquest netejavidres elèctric de Lidl

Utilitzar aquest netejavidres de Lidl és molt senzill. Per obtenir un resultat professional, només heu de seguir aquests passos:

  • Polvoritza: utilitza l'ampolla polvoritzadora per aplicar una solució netejadora sobre la superfície de vidre.
  • Neteja: passa el netejavidres per la superfície, permetent que la succió elimini l'aigua i la brutícia.
  • Buida el dipòsit: un cop acabat, buida el dipòsit d'aigua bruta i neteja els accessoris.