Descarrega música de YouTube gratis amb aquestes 10 pàgines

Llocs ideals per tal de poder obtenir els arxius de la popular plataforma en formats com l'MP3, entre altres

Elige la página web que más se adapta a tus necesidades para descargar música gratis de YouTube.
Hi ha diverses pàgines que et permeten la baixada gratuïta de música de la plataforma YouTube | Malte Wingen

Si tens ganes de tenir a l'abast en qualsevol moment la música que pots trobar a YouTube, t'agradarà el recull de webs que et permeten descarregar-la que hem preparat. D'aquesta manera, descobriràs la millor manera de fer descàrregues gratuïtes de música sense complicacions, amb eficiència i sense perdre qualitat.

Com que la música és un element molt important del dia a dia de la majoria de la gent, aquestes pàgines t'ajudaran a fer la baixada de música en format MP3, que és el més estès i recurrent, que es descarrega ràpidament i que no necessita gaire espai d'emmagatzematge.

Llocs web que fan possible la baixada de música sense cap cost

Podria ser que fes un temps que et demanes com pots procedir a la descàrrega de música de la plataforma YouTube. Hi ha molta gent que no es pot permetre pagar per obtenir música i, per això, hem seleccionat diversos llocs web que fan possible la descàrrega de música sense cap cost i en format MP3.

  • També et pot interessar: Descobreix les 34 principals classes de música que existeixen

Tot seguit, hem fet una tria de les pàgines web més adequades a partir de les quals pots procedir a la descàrrega de les cançons que més t'agraden de YouTube. Pots triar la que vulguis!

10. My-free-mp3.net

La llista de pàgines web més interessants per tal de fer una baixada de música de la plataforma YouTube en MP3 i de franc s'obre amb aquesta web que, primer de tot, ens fa una explicació dels principals avantatges de la descàrrega a través seu.

És una pàgina recomanable, i únicament hauràs de recórrer al cercador o a la barra superior per tal de fer una cerca de la cançó que més t'agradi i triar la que vulguis entre els resultats que apareixen.

Tot seguit, només et caldrà prémer la tecla «Enter» i descarregar l'arxiu en MP3. Això vol dir que es tracta d'un dels pocs llocs web que fan possible la descàrrega de música de YouTube en format MP3 sense haver de recórrer a les URL.

9. 2conv.com

Aquesta pàgina tan remarcable fa possible la còpia dels enllaços que hi ha a YouTube i, posteriorment, la seva introducció a l'espai en què trobem l'opció que diu «Introduir l'enllaç del vídeo».

Tal com es pot constatar, existeixen opcions diverses per tal de fer una baixada gratuïta de música de YouTube a través de 2conv.com perquè, igual que passa amb altres llocs web, permet fer la conversió a formats variats com ara MP3, MP4 HD, MP4 i AVI HD o bé AVI.

8. Youtube.to-mp3.online

Una pàgina a través de la qual la descàrrega de música és realment senzilla, especialment en el cas de voler recórrer a les descàrregues de la música que hi ha a YouTube. Únicament et farà falta disposar de l'enllaç del vídeo en qüestió.

Aleshores, l'hauràs de copiar a l'indret on hi diu «Video URL» i et caldrà triar la qualitat a través de la qual t'interessa fer la descàrrega de l'arxiu. T'aconsellem que triïs el format MP3.

Tal com podràs comprovar, aquest lloc web presenta una pila d'opcions de formats d'àudio i vídeo diversos i, fins i tot, fa que puguis emplenar les etiquetes de «títol» o «artista» per al moment de la baixada de l'arxiu.

7. Listenvid.com

Tot i que el ventall de formats que proporciona és més limitat, aquest lloc web és perfecte si tens ganes de procedir a la descàrrega de música de la plataforma YouTube d'una manera veloç i eficient.

Primer de tot et caldrà, com de costum, copiar l'URL i, posteriorment, copiar-la a l'espai indicat. A banda, Listenvid.com et permet descarregar també música en format MP3 de pàgines diverses com ara Vimeo, Dailymotion, SoundCloud o Facebook.

6. Vubey.yt

Es tracta d'una de les pàgines més indicades per a la baixada de música perquè ofereix la possibilitat de fer una descàrrega en format MP3 de gairebé totes les pàgines que existeixen: únicament et caldrà introduir l'URL del vídeo en qüestió.

Només t'ofereix la possibilitat de fer una descàrrega de música en format MP3, cosa que fa que no puguis fer baixades en altres formats.

Aquestes pàgines web et permetran gaudir de la música de YouTube allà on vulguis
Aquestes pàgines web et permetran gaudir de la música de YouTube allà on vulguis | Cedida

5. Convert2mp3.net

És un lloc web que et permet fer una descàrrega de música de Clipfish i de Dailymotion, a banda de fer baixades de música de YouTube. Únicament et caldrà copiar l'URL a l'interior del primer espai i clicar l'opció «umwandeln».

4. Youtubemp3.to

Youtubemp3.to presenta un enfocament de caire més minimalista, amb una varietat d'opcions més limitada. Permet fer una selecció de la qualitat de descàrrega musical en 256 kb, 320 kb i més, a banda d'oferir un control de volum que cal destacar com a prestació interessant.

Aquest control de volum farà que puguis dur a terme baixades de música de franc alhora que et permetrà fer pujar o baixar el volum original de l'àudio fins al 400%.

3. Onlinevideoconverter.com

Disposa d'una interfície força seductora i ens permet fer descàrregues gratuïtes de música en format MP3 a través de passos ben senzills.

A més, també permet fer la conversió d'un àudio o d'un vídeo cap a un arxiu diferent, o fer la descàrrega d'una extensió que sigui específica per a Google Chrome per tal de fer una automatització de les baixades de música.

2. Flvto.biz

Tot un clàssic dels llocs web que fan possible la descàrrega gratuïta de música. És fàcil i ràpid de fer servir gràcies a la seva senzillesa, i precisament això fa que sigui tan popular. Si necessites fer una baixada ràpida de música i prou, és perfecte.

1. Mp3fiber.com

Permet la descàrrega de música a YouTube, Instagram, Vimeo, Facebook, Soundcloud, Dailymotion i Soundcloud, entre altres.

No només ofereix l'opció de descarregar arxius en MP3, sinó que també permet la baixada de música en WEBM, MP4, AAC, F4V, M4A i 3GP. A banda d'això, es pot triar entre tres qualitats de descàrrega de l'MP3: 128, 256 i 320 KB.

  • També et pot interessar: Aprèn a bloquejar pàgines web sense complicacions

Comentaris

envia el comentari