Descobriu els anells de dissenys únics que estan triomfant

«Secret wood» s'inspira amb la naturalesa per a crear els seus dissenys

Ja fa molt de temps que sóc seguidora de la firma de bijuteria canadenca «Secret Wood», una firma que fa uns anells de dissenys únics molt diferents i originals que m'encanta. Utilitzen fusta natural i resina de joieria per dur a terme els seus dissenys i mai repeteixen el mateix model, cosa que sempre valoro a l'hora de comprar bijuteria feta a mà. 

Tot i ser una firma petita, els seus anells són tan originals que ja els estan començant a plagiar els dissenys. De moment només fan anells però segons expliquen a la seva web ben aviat trauran penjolls. El que si heu de tenir en compte si voleu adquirir un d'aquests anells, és que en ser realitzats amb fusta natural necessiten una mica de cura, sobretot s'ha de vigilar amb l'aigua —evitar el contacte durant molt de temps amb aquesta— i que tardareu unes setmanes en rebre'l a casa vostra. Esteu preparats per endinsar-vos dins la màgia dels anells de «Secret Wood»? Us he fet una selecció dels seus dissenys, no obstant això, a la seva web els trobareu tota la seva col·lecció.

Model: Etheral Blossom, anell fet amb fusta de wengué , resina de joieria i flors de color rosa i blanc. Brilla en la foscor | Secret Wood

Model: Lilac Flames, anell fet amb fusta de wengué. | Secret Wood

Model: Amethyst Forest, anell fet et amb fusta de roure fosc i resina de color rosa. | Secret Wood

 

Model: Enchanted Forest, anell fet amb Red Balau , resina de joieria color blau i blanc. Brilla en la foscor. | Secret Wood
 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari