Descobriu quina és la nova marca de camises que busca finançar-se a través d'una campanya de crowdfunding

La nova marca de camises Balibur BCN llança una campanya de crowdfunding per a finançar part de la seva col·lecció

He tingut l'oportunitat de conèixer la marca de camises Balibur BCN, un projecte jove, d'aquells que la seva filosofia m'encanta i que a més els auguro un èxit total perquè el que fan és una passada. Aquesta marca la formen dos amics que per casualitats de la vida es van retrobar després de molt temps i van decidir iniciar una aventura conjunta amb principi però sense final. Barrejaven diferents idees de negoci, opcions i oportunitats, fins que es van decidir fer un pas endavant i fer realitat el que fins al moment havia estat un somni, Balibur BCN, una marca de camises amb dissenys exclusius, edicions limitades i produïda íntegrament en tallers de proximitat dins de la província de Barcelona.

  

Camisa Mulàn | Cedida

 

La seva idea sorgeix de l'avorriment de veure sempre els mateixos dissenys al carrer, per això van decidir crear la marca i diferenciar-se de la competència fent una producció local i models exclusius. De cada model que treguin només hi haurà 200 unitats i una vegada fabricades, el model es retirarà de la venda i s'inclourà en la col·lecció un model nou (cada peça va numerada). Es treballa exclusivament amb dissenyadors de Barcelona que creen els dissenys per Balibur, fent així que cada peça sigui única i per descomptat, afavorint al desenvolupament de l'economia local i respectant els drets d'aquells que intervenen en el procés de fabricació. Balibur aposta per la fabricació local i per fer un bon producte.

Camisa Andreu | Cedida

 

Gràcies a l'ajuda de totes les persones que col·laborin a través de la campanya de crowdfunding de la web Kickstarter, podran finançar una part de la col·lecció. El funcionament d'aquesta plataforma és senzill: si s'arriba a l'objectiu a finançar, totes les persones que han col·laborat rebran la seva recompensa (en aquest cas una camisa), si per contra, no s'arriba a l'objectiu a finançar, les aportacions que s'hagin efectuat es retornen a cada patrocinador.

Camisa Pau | Cedida

 

Evidentment, no els serà fàcil, el mercat s'encarrega de donar el vistiplau i només alguns productes acaben sent viables o no. Jo crec amb projectes com aquests i els seus dissenys m'encanten sobre tot el model Mulán i el model Andreu, i a més és una bona manera d'activar l'economia local. Així que jo ja hi he aportat el meu granet de sorra, i vosaltres els ajudeu?

Camisa Lola | Cedida

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari