Dona repostant en una gasolinera

Els descomptes per posar gasolina a Repsol, Shell, Cepsa, Galp i BP el 2023

Les benzineres més importants han confirmat quins descomptes oferiran

L'any 2022 va estar marcat per la pujada de preus a tots els béns imprescindibles. Uns dels més afectats van ser els combustibles, que va anar pujant fins a assolir màxims històrics.

Això va fer que el govern espanyol prengués una sèrie de mesures amb l'objectiu d'ajudar els conductors professionals, però també els particulars. Així, va decidir imposar una subvenció de 20 cèntims el litre per a tothom.

Amb l'arribada del 2023 aquesta ajuda s'ha acabat. De fet, només estarà vigent per als conductors professionals, considerats més vulnerables a la pujada dels preus. Tot i això, moltes benzineres han decidit oferir els seus propis descomptes.

Aquests seran els nous descomptes de les benzineres

Malgrat la decisió de l'Executiu, amb què no tots els conductors estan d'acord, encara queda esperança. Algunes de les benzineres més importants han decidit deixar els descomptes que van implantar l'any passat i, fins i tot, n'han afegit algun més.

Tot i que no suposarà un estalvi gaire significatiu, qualsevol ajuda és bona a l'hora d'omplir el dipòsit, un fet que cada cop és més complicat. Si has de proveir i no saps on acudir, necessites conèixer un repàs per les benzineres que ofereixen més descompte.

Manguera de gasolina
Els descomptes per omplir el dipòsit canviaran. | CANVA

Descomptes a Repsol per 2023

Una de les benzineres que ha decidit implementar més descomptes és Repsol. A totes les estacions de servei de la marca es mantindrà el descompte de 10 cèntims per litre de combustible fins al pròxim 31 de març.

Tanmateix, cal tenir en compte que aquest només estarà disponible per als clients que usin l'aplicació de Repsol, Waylet. També per a aquells que paguin utilitzant la targeta Solred. D'altra banda, oferiran un descompte de 5 cèntims per litre de combustible als clients que paguin amb targeta i efectiu.

Així seran els descomptes a Cepsa

Un altre dels descomptes interessants l'ha proposat Cepsa, que ha decidit mantenir les seves ajudes. Tot i això, ho faran a través del programa de fidelització «Perquè tu tornes». Així, oferiran un descompte de 10 cèntims per litre de combustible.

Així mateix, han decidit afegir un descompte extra de dos cèntims en el cas que tries l'opció de combustible de la gamma «Òptima». D'altra banda, ofereixen descomptes si pagues amb la targeta de crèdit, amb la de Carrefour o la de WiZink.

Cepsa
Les benzineres més importants oferiran descomptes als seus clients. | Europa Press

Galp manté els descomptes

Galp també ha decidit mantenir el descompte de 10 cèntims per litre que ja ha estat oferint aquests darrers temps. No obstant això, serà tan sols per als clients fidelitzats i ho faran per l'aplicació Mundo Galp.

Aquests descomptes podran prorrogar-se mes per mes a partir de l'1 de gener del 2023. De moment, no s'ha anunciat la data de finalització. També s'ofereixen descomptes del 5 % per pagar amb les targetes d'ING, EVO, CaixaBank o Mapfre.

A Shell també gaudiràs de descomptes

Shell continua mantenint el descompte de 10 cèntims per litre de combustible. Ho farà per als clients que facin servir l'aplicació Mi Energía Disa. La mesura estarà vigent fins al 31 de març de 2023. Així mateix, l'aplicació de Lidl Plus també ofereix un descompte del 4 % a les estacions de servei Shell.

Els descomptes de BP també són interessants

BP ha estat oferint també descomptes de 10 cèntims per litre fins ara, però encara no ha confirmat si ho continuarà fent. Sí que està confirmat que mantindrà l'ajuda als clients fidelitzats a través del programa Mi BP, amb què s'aconsegueixen descomptes de fins a 40 cèntims per litre. Això sí, serà proveint amb carburants «Ultimate amb tecnologia Active».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp