IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La donació que acaba de fer Desigual als sanitaris pel coronavirus

També ha fet donacions als hotels habilitats com centres de salut provisionals

L'exterir d'una botiga de la marca Desigual
La firma de moda ha decidit dur a terme aquestes donacions | Cedida

Desigual ha donat 4.500 samarretes i altres 4.500 motxilles al personal sanitari de l'Hospital de la Mar de Barcelona i dels centres del Parc Salut Mar en agraïment en la seva lluita contra el coronavirus.

Aquesta donació se suma a la que la signatura de moda ha realitzat tant als hotels de la cadena Autograph Collection, habilitats com a centres de salut provisionals, i ha repartit 200 motxilles com a gest de suport als pacients hospitalitzats als hotels Cotton House, Praktik Bakery i Praktik Vinoteca, tots ells en la capital catalana.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La firma distribuirà 10.000 màscares a diversos hospitals

D'altra banda, la firma de moda Desigual distribuirà pròximament 10.000 màscares en hospitals, centres sanitaris i residències d'ancians per a garantir el proveïment de material entre els col·lectius exposats a la Covid-19.

La notícia arriba 10 dies després que Desigual hagi reobert la primera botiga a Europa d'ençà que va començar la pandèmia del coronavirus. Aquesta es va obrir el passat 14 d'abril a Viena. La marca preveu obrir més botigues, les pròximes seran 4 de les 44 botigues que té a Alemanya. Segons va assenyalar, s'han «prioritzat» la salut dels treballadors i clients i s'han adoptat mesures de seguretat i neteja extraordinàries a totes les botigues.


Comentaris

envia el comentari