Les opcions de Mercadona per regalar en el Dia de la Mare

Els clients de la cadena de supermercats valenciana disposen de magnífics dolços i lots de perfumeria i bellesa per sorprendre a totes les mares

Imatge de les novetats de Mercadona pel Dia de la Mare
Imatge de les novetats de Mercadona pel Dia de la Mare | MERCADONA

Amb motiu de la celebració del Dia de la Mare, el pròxim diumenge, Mercadona ofereix als seus clients diverses opcions per regalar en aquest dia tan especial. La cadena de supermercats valenciana ha facilitat la feina als seus consumidors perquè cap mare es quedi sense el seu regal, i podem trobar bombons o pastissos i lots de perfumeria i bellesa per tots els gustos.

Els dolços, una bona opció

En l’apartat dels dolços, Mercadona ofereix un regal que mai falla, els bombons. Amb el nom de ‘Bombons Assortiments Boutique de Praliné’, es tracta d’un estoig de 400 grams que conté bombons de xocolata blanca, negra i amb llet que a més porten praliné, llet i trufa al seu interior.

Imatge de l'assortiment de dolços
Imatge de l'assortiment de dolços | MERCADONA

 

A més, Mercadona també presenta una altra novetat, les espectaculars ‘Delícies d’avellana’. Es tracta d’un estoig de 18 ‘barquillos’, amb una magnífica presentació, banyats de xocolata i farcits amb cremes d’avellana.

Per últim, en aquest apartat dels dolços, la cadena de supermercats ofereix el ‘Pastís del dia de la Mare’, un pastís elaborat amb xocolata autèntica i amb diverses capes de pa de pessic de nata i trufa. A més, el pastís està recobert de xocolata de color rosa i decorat amb pètals de rosa, ‘crocanti’ d’ametlla, i un cor de xocolata on posa: «T’estimo Mamá». A diferència dels anteriors, aquest pastís és d’edició limitada i va decorat amb motius florals.

Pastís pel Dia de la Mare de Mercadona
Pastís pel Dia de la Mare de Mercadona | MERCADONA

 

Regals de bellesa i perfumeria

A part dels regals més dolços que hem anomenat abans, Mercadona també ofereix lots de bellesa i perfumeria de la marca Deliplus, que també tenen molt d’èxit. Una de les opcions que ofereix la cadena de supermercats és el ‘Lot facial Or’ que conté una ‘Crema Netejadora Or 100ml’, una ‘Crema Protectora Dia Or SPF15 50ml’ i una ‘Crema de Nit Multi regeneradora Or 50ml’.

Imatge del lot 'La màgia de l'Oro' de Deliplus
Imatge del lot 'La màgia de l'Oro' de Deliplus | MERCADONA

 

La ‘Crema Protectora Dia Or’ s’aplica als matins amb un lleuger massatge a la cara i el coll. La ‘Crema Nit Multi regeneradora Or’ s’aplica de la mateixa manera però a les nits, i tant en una com en l’altra, s’ha d’evitar el contorn dels ulls. Per últim, la ‘Crema Netejadora Or’ es pot utilitzar al matí o a la nit i també es posa mitjançant un lleuger massatge circular.

Un altre bona opció per regalar en aquest dia és el ‘Lot Rose Nude’, compost per un perfum amb cor floral i amb una base rosa acompanyat amb un bonic necesser. És una magnífica fresca i suau creació gràcies als pètals de rosa i amb una suau capa de fusta amb vellut.

Imatge del lot 'Nude Rose'
Imatge del lot 'Nude Rose' | MERCADONA

 

Un altre regal que enamorarà a moltes mares és el ‘Lot You are Perfect’. Es tracta d’una edició limitada formada per una crema de mans de 80ml i un perfum de 50ml amb un bonic envàs en forma de cor.

Imatge del lot 'You are perfect'
Imatge del lot 'You are perfect' | MERCADONA

 

Per últim, trobem el ‘Lot Elecció’ format per l’‘Eau Parfum Elecció’ de 100ml i un necesser. Es tracta d’un perfum femení amb tocs de préssec, pera i gerds. Com l’anterior opció, també es tracta d’una edició limitada que té tocs florals gràcies a les peònies i violetes. També té tocs de fusta de pàtxuli i molsa de roure que es realcen gràcies a la vainilla de Madagascar i els mescs blancs.

Imatge del lot 'Elecció' de Mercadona
Imatge del lot 'Elecció' de Mercadona | MERCADONA

 


Comentaris

envia el comentari