Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge de fons de l'administració de Loteria Doña Manolita i dues imatges més, una d'una dona sorpresa i una altra d'un dècim de Nadal

Molt atent a aquest detall quan vagis a comprar els teus dècims de la Loteria de Nadal

Aquest dimecres, 3 de juliol, ha arrencat la venda de la Loteria de Nadal després de llargs mesos d'espera

La loteria de Nadal és un dels esdeveniments més esperats de l'any a Espanya. Cada 22 de desembre, milions de persones es reuneixen per veure el sorteig i somiar guanyar 'El Gordo'.

Loterías y Apuestas del Estado ha anunciat que ja pots comprar els dècims del Sorteig de Nadal després de diversos mesos sense fer-ho. A més, no has de deixar que se't passi aquest detall important a l'hora de comprar els números de la sort.

Des d'avui, ja podem comprar els dècims de la Loteria de Nadal

Loterías y Apuestas del Estado ja han posat a la venda els dècims de la Loteria de Nadal. Concretament, des d'avui, 3 de juliol, tots els aficionats a aquest mític sorteig ja es poden fer amb els seus dècims. Pots comprar-los a qualsevol administració de loteries o online a través de la pàgina web oficial de Loterías y Apuestas del Estado.

La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
Des d'avui, tens via lliure per comprar els teus dècims | EFE

Recorda que tindràs l'oportunitat de fer-te amb els teus dècims fins a la nit anterior a la celebració del sorteig al Teatro Real de Madrid. Concretament, fins a les 20.30 o 21.00 del 21 de desembre, estaran obertes les administracions.

Novetats per al sorteig del 2024

El sorteig de la Loteria de Nadal ve amb algunes novetats interessants, com ara la millora en la seguretat dels dècims. Els dècims comptaran amb un codi QR que permetrà verificar-ne l'autenticitat de manera ràpida i senzilla. Això és especialment útil si compres els teus dècims en línia, ja que podràs assegurar-te que són genuïns.

A més, Loteries i Apostes de l'Estat ha anunciat que hi haurà més punts de venda a tot el país. Això facilitarà la compra de dècims, especialment a zones rurals on les administracions de loteries són menys comunes.

La Loteria de Nadal és una tradició que uneix milions de persones a Espanya. Aquest any, ja pots comprar els teus dècims des del 3 de juliol, cosa que et dóna més temps per triar els teus números favorits. No deixis que se't passi aquest detall i assegura't de comprar els teus dècims amb antelació.

Aquesta loteria no només és una oportunitat de guanyar diners, sinó també una manera de compartir la il·lusió i l'esperança amb els teus éssers estimats. No perdeu l'oportunitat de ser part d'aquesta tradició tan especial.