La nova donació de Mercadona a Catalunya que ajudarà moltes famílies

La companyia valenciana ha donat prop de 397.000 quilos de productes durant la pandèmia

Donació de 8.000 quilos de llenties de Mercadona al Banc d'Aliments de Lleida el maig de 2020
La companyia valenciana ha donat 8.000 quilos de llenties al Banc d'Aliments de Lleida | Mercadona

Mercadona ha donat aquest dimarts 19 de maig 8.000 quilos de llenties al Banc dels Aliments de les comarques de Lleida. Un lliurament que se suma al que la companyia valenciana fa diàriament als menjadors socials de les comarques lleidatanes i amb els quals col·labora de forma habitual com són el menjador social de la Fundació Jericó i la Llar Sant Josep on, fins ara, s'han donat 19.500 quilos de productes de primera necessitat.

La donació de llenties que la cadena de supermercats ha fet avui, forma part de les que està realitzant a causa de la situació excepcional que s'està vivint en aquest moment pel coronavirus. Així doncs, des del passat 27 de març s'han lliurat prop de 397.000 quilos d'aliments a diverses entitats socials i organitzacions benèfiques d'arreu de Catalunya, l'equivalent a 6.700 carretons de la compra.

Mercadona col·labora amb 35 menjadors socials de Catalunya

Un dels compromisos que la companyia recull en el seu Pla de Responsabilitat Social és retornar a la societat part de tot el que rep d'ella quelcom que desenvolupa a través de diversos projectes i col·laboracions.

D'aquesta manera Mercadona col·labora amb els quatre bancs dels aliments que hi ha a Catalunya però també ho fa amb altres entitats benèfiques com la Creu Roja. A més, la companyia dona productes a 35 menjadors socials de Catalunya. Una donació que es realitza diàriament, de dilluns a dissabte i on es garanteix l'entrega dels productes en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària per tal que els voluntaris dels menjadors puguin preparar tots els àpats diaris. Durant l'any 2019, Mercadona va donar més de 1.478 tones d'aliments.


Comentaris

envia el comentari