El banyador tanga es converteix en la peça imprescindible de les famoses aquest estiu

Emily Ratajkowski i Chiara Ferragni ja llueixen aquest tipus de banyador, que es pot adquirir, per exemple, a Calzedonia

 

Amalfi#TheBlondeSaladGoesToAmalfi #ItalianDays

Una publicación compartida de Chiara Ferragni (@chiaraferragni) el

Les últimes tendències més complicades de portar i també més atrevides, estan arrasant aquest estiu. Una d'elles arriba directament dels anys 90 i es tracta del banyador tanga. Ja s'ha convertit en una de les peces clau de l'estiu per a moltes famoses i 'influencers' del món. Una de les primeres a rescatar aquesta peça ha estat la bloguera italiana Chiara Ferragni. Ella ja ha caigut rendida a un banyador de color vermell amb volants en l'escot de Calzedonia, que es pot adquirir per 49 euros a les tendes i a la pàgina web de la marca. La 'it girl' ha lluït un espectacular banyador vermell de la signatura italiana, amb qui col·labora habitualment i de la qual també són adeptes famoses espanyoles com Sara Carbonero o Paula Echevarría.

Una altra famosa que també està lluint durant les seves vacances un banyador tanga és la model Emily Ratajkowski, encara que aquest és més arriscat que el de Ferragni. Amb un escot tan marcat que gairebé arribava al melic, el seu vestit de bany no podia ser més sexy. Per compensar-ho va optar per un model negre, un color elegant i que estilitza, de la signatura Myra Swim el preu de la qual és una mica més elevat, aproximadament d'uns 100 euros.


Comentaris

envia el comentari