IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El truc per allargar les pestanyes sense haver d'utilitzar-ne de postisses o extensions

Les extensions de pestanyes i les pestanyes postisses són genials però dur-les cada dia pot ser una ruïna

Lluir unes bones pestanyes fa que la nostra mirada tingui més força i es vegin els ulls més grans, no obstant posar-se cada dia pestanyes postisses o extensions no és una bona solució a causa del cost econòmic que comporta. És per això que buscant per la xarxa he trobat alguns trucs que són interessants i econòmics. Esteu preparades per lluir unes bones pestanyes? Doncs mireu:

  

Una altra opció per augmentar el volum de les pestanyes és aplicar sobre una capa de rímel, una mica de pólvores de talc infantil i a continuació ja us podeu aplicar la segona capa de rímel a les pestanyes.

Els polvos talco farà que les vostress pestanyes es vegin amb més volum | Cedida

 

Per augmentar el volum de les vostres pestanyes també podeu posar el raspall en posició horitzontal, i per evitar la formació de grumolls podeu pentinar-les acuradament entre les capes de rímel. A més si teniu la tinta espessa del rímel, podeu posar-lo en un got d'aigua tíbia durant uns minuts i la suavitzareu o, si no, també podeu diluir la tinta posant dues gotes de desmaquillador líquid. Si us apliqueu oli de coco cada nit a les pestanyes, us les deixarà més fortes i accelerareu el seu creixement, les compreses de te també van molt bé.

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari