Els cinc banyadors que tindran més èxit aquest estiu

Per segon any, el banyador guanya la batalla al biquini
El banyador s'ha convertit en el 'must have' de l'estiu. | Cedida

 

L'any passat els banyadors tornaven amb força al mercat de la roba de bany. Sembla que aquest any el biquini tornarà a quedar relegat a un segon lloc i les ‘influencers’ més potents del país no han dubtat a mostrar quins són els vestits de bany predilectes. Entre les propostes es troben peces de tots els tipus: escotats, amb volants, estampats o llisos. Com que aquestes blogueres s'han avançat a l'estiu, els models de banyadors que segueixen més la moda ja comencen a escassejar. Aquí us deixem amb els cinc models més potents de la temporada.

—La picada d'ullet de Chiara Ferragni: La bloguera italiana més famosa del planeta no ha trigat a mostrar les seves predileccions. Fa unes setmanes va penjar una foto al seu compte d'Instagram on duia un banyador negre de la seva pròpia línia amb la seva famosa picada d'ullet estampada a l'altura del pit. La peça pot adquirir-se al web de Ferragni per 125 euros. A més, el model compta amb un tall bastant escotat pels laterals. 

 

 

 

—El vermell, sempre guanyador: Des que Pamela Anderson va aparèixer corrent per la platja amb un banyador vermell escotat, aquesta peça s'ha convertit en tot un èxit atemporal. Les famoses no dubten a recórrer-hi i ja s'ha pogut veure a dones com Emily Ratajkowski, Taylor Hill o Lupita Nyong’o.

 

 

—Els dissenys de Dulceida per a Aguita: La bloguera de moda a Espanya col·labora per segon any amb la marca de roba de bany Aguita Swimwear. La ‘influencer’ ha dissenyat diversos models, amb tires, llisos, amb volants i amb molt de color.

 

 

 

 

—Luna Beach by Nina Urgell: La ‘instagramer’ Nina Urgell també s'ha unit al grup de blogueres que dissenyen banyadors. Aposta per vestits de bany de forma més clàssica amb elegants estampats o amb alguns dels colors de moda.

 

 

 

—Honeydressing banyadors: La bloguera Mirian Pérez és una altra que s'ha llançat a crear la seva pròpia col·lecció de banyadors. Pérez aposta per una línia atrevida que va des dels vestits de bany escotats als biquinis amb volants.