Els onze errors que cometem a l'hora d'aplicar-nos la màscara de pestanyes

La màscara de pestanyes és el puntal de la nostra mirada però de vegades no ens resulta fàcil aplicar-nos aquest producte

La màscara de pestanyes és la gran aliada de la bellesa de la nostra mirada. Amb només aplicar-la ja ens canvia l'expressió dels ulls. Però és important saber com aconseguir unes pestanyes llargues, espesses i corbades. En aquest article us explico els principals errors que cometem totes en l'ús d'aquest producte de bellesa. Aplicar la màscara de pestanyes de forma correcta pot multiplicar els seus efectes i a la inversa. Preneu nota dels principals errors que cometem en fer-ho:

 

1. Aplicar una única capa. Per aconseguir un efecte millor els maquilladors recomanen aplicar sempre dues capes de màscara. El truc per fer-ho correctament és deixar que la primera capa s'assequi abans d'aplicar la segona, si voleu, pentina les pestanyes amb un raspall entre capa i capa. A més capes, més profunditat en la mirada i major sofisticació però també un look menys natural. Si els vostres ulls estan una mica separats, apliqueu més capes en la part interna dels ulls. En canvi, si estan una mica junts, centreu-vos en les pestanyes de les vores exteriors.

Apliqueu sempre dues capes de màscara de pestanyes Foto: Birchbox.com

 2. No més de quatre mesos. La durada d'ús recomanat per una màscara és d'entre dos i quatre mesos.

3. No al «pumping». Aquest acte gairebé reflex de bombar el raspall dins i fora del tub de la màscara intentant que reculli més producte és un dels errors més grans que cometem. La raó: permet que entri aire en el tub i fa que el producte s'assequi abans i que la màscara no estigui homogènia i cremosa, la qual cosa es tradueix en un look poc natural. Si fa falta agitar-lo, és millor fer-ho rodar entre els palmells i en treure el raspall, pressionar els laterals de l'envàs.

No bombar el raspall dins i fora del tub de la màscara Foto: eaibeleza.com

4. Sí a l'aplicació vertical. Per aconseguir que les pestanyes de la part inferior de l'ull quedin perfectes oblideu-vos d'aplicar la màscara de forma horitzontal. En lloc d'això inclineu el raspall de manera que quedi en posició vertical i llest. Aconseguireu un efecte molt més assolit i evitareu els odiats grumolls. La màscara s'ha d'aplicar de l'arrel a les puntes de les pestanyes i en «zig zag» per així separar cadascuna d'elles. Els experts recomanen que per a les pestanyes inferiors, el raspall solament es dipositi en l'arrel i es mogui d'un costat a un altre, sense portar-ho fins a les puntes i marcant la línia de la parpella.

5. Taques. Per evitar que les pestanyes taquin la part superior de la parpella podeu fer servir dos trucs: Utilitzar una cullereta petita de cuina amb la qual tapar la parpella o quan useu la màscara, feu-ho amb un mirall de mà a l'altura del pit. Així abaixareu una mica la vista i no fregareu amb les pestanyes en la parpella. Si ja us heu tacat, espereu a què s'assequi i retireu-ho amb un cotó o amb la punta d’un bastonet de les orelles.

Taques de màscara de pestanyes Foto: Vibrafm.es

6. Pols. Aplicar la màscara de pestanyes directament és una opció però si voleu un acabat més professional i que el producte aguanti molt més temps useu una mica de pols de maquillatge. Apliqueu-lo en les pestanyes abans d'usar el producte i llest.

 

7. No retirar l'excés de producte. Retireu l'excés de producte del raspall amb un mocador de paper abans de l’aplicació de la màscara o correreu el risc de què quedin grumolls sobre les pestanyes.

Grumolls a les pestanyes Foto: elle.es

8. Usar l’arrissador després de la màscara. L’arrissador de pestanyes s’ha d’utilitzar abans de la màscara, mai després, perquè les pestanyes podrien trencar-se amb facilitat.

Arrisseu les pestanyes abans de l'aplicació de la màscara. Foto: elle.es

10. Posar màscara solament en una cara de les pestanyes. Passeu la màscara tant per damunt com per sota de les pestanyes, per a donar-li més intensitat, embolicar-les del tot i arrissar-les al màxim.

11. Oblidar el «rabillo» de l'ull. No oblideu les pestanyes que es troben en l'extrem de l'ull i apliqueu la màscara sempre cap a fora, perquè la mirada s'engrandeixi i allargui. És important que us maquilleu començant per les que es troben en la cantonada exterior de l'ull fins a arribar a les pestanyes del llagrimal.


Comentaris

envia el comentari