Els passos per cuidar el nostre cabell i la nostra pell després de l'estiu

Els agents externs com el sol, el clor o l'aigua salada perjudiquen i molt la nostra cabellera i la nostra pell, però amb el tractament adequat podem evitar mals majors

La nostra pell es veu afectada pels agents externs durant l'estiu. | Cedida
 

Ja som a mitjans de setembre i segurament molts de nosaltres estem escurant els darrers dies de sol i platja o piscina. Després d'un llarg estiu la nostra pell i el nostre cabell és probable que s'hagin vist perjudicats pels agents externs com el sol, el clor, l'aigua salada, etc., és per això que, si encara no ho heu fet, heu de posar en marxa un pla per cuidar-los i evitar així mals majors. Primer ens centrarem en la pell: com podem detectar que necessita tractament? La pista més evident és l'aparició d'esquerdes i taques, ja que són uns efectes visibles que indiquen que la nostra pell necessita immediatament tractament per evitar possibles malalties. Si seguiu aquests passos i a més els complementeu amb l'Skincare Detox Plan de Freshly Cosmetics, la vostra pell segur que lluirà espectacular i plena de salut:

Nodriu la vostra pell. La millor forma d'eliminar totes les impureses és amb una dutxa d'aigua tèbia o freda, i fer-ho a més amb un gel de dutxa amb olis rics en omega 3, ja que ajuden a combatre la inflamació. Aquest gel nutritiu de Freshly Cosmetics és ideal pel seu alt contingut en oli d'alvocat, i a més és completament lliure de tòxics!

— La hidratació és essencial. Després d'una dutxa apliqueu sempre una crema corporal que us aporti un alt nivell d'hidratació i si és possible amb agents calmants i nutritius per la pell. 

Cuideu la pell de la vostra cara. Abans d'aplicar una crema o un sèrum netegeu-vos sempre la cara perquè així eliminareu les impureses i incrementareu l'absorció dels productes que us apliqueu després. A més, també assegureu-vos d'exfoliar la pell de forma regular i hidratar-la bé, ja que així aconseguireu que la seva textura millori i tindreu una cara plena de llum i radiant.

La dieta, essencial. L'alimentació juga un paper essencial per aconseguir que tingueu una pell saludable, i per això heu de mantenir una dieta rica en fruites i verdures com pastanagues, carabassa, papaia, mango, tomàquet, alguns fruits secs i arròs integral.

L'aigua: la gran aliada. És importantíssim el consum d'aigua, ja que afavoreix la hidratació i ajuda el nostre organisme a eliminar les toxines.

Hem de cuidar la nostra cabellera perquè llueixi sana i brillant. | Cedida
 

Ara que ja sabem com cuidar la nostra pell després d'un estiu intens, hem de pensar que la nostra cabellera també es veu greument afectada pel sol, el clor i l'aigua salada. Tanmateix, els passos que us explicarem tot seguit per cuidar els vostres cabells els podeu aplicar a la vostra rutina durant tot l'any, i així de ben segur que lluireu una cabellera que serà l'enveja de tothom! 

Utilitzeu un xampú natural. Deixeu enrere els xampús convencionals que amb les seves silicones i sulfats són els principals causants del pobre aspecte del vostre cabell, i comenceu a utilitzar un xampú natural lliure de tòxics com el Xampú Refrescant Detox de Freshly Cosmetics, us assegurem que el canvi que notareu serà espectacular i tindreu una cabellera sana des de l'arrel.

Vigileu amb l'aigua calenta. Quan us dutxeu procureu rentar-vos els cabells amb aigua tèbia i no abusar de l'aigua calenta, ja que danya la nostra cabellera perquè obre massa la cutícula. A més és recomanable que deixeu caure aigua freda damunt del vostre cap durant uns trenta segons com a mínim, ja que el fred farà que la cutícula es tanqui bé i us quedi un cabell més brillant.

Nodriu el vostre cabell. De la mateixa forma que ho feu amb la pell, també heu de nodrir la cabellera ja que així estarà suau i us podreu pentinar més fàcilment. 

Vigileu amb l'assecador. Quan us eixugueu els cabells heu d'anar amb compte i sempre fer-ho amb l'assecador a uns 15-30 centímetres de distància i evitar que la temperatura sigui molt elevada.

Cuideu-lo per dins. Els cabells també es veuen afectats per la nostra alimentació, així que si voleu que estiguin sans heu de seguir una dieta amb llegums, cereals i vegetals com la carabassa, la col o la pastanaga.


Comentaris

envia el comentari