YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els tres senzills passos per eliminar els molests punts negres de la cara

Pessigar-vos la cara no és la millor solució per a treure els punts negres, podeu deixar-vos marques i empitjorar l'estat de la vostra pell

Quotidianament exposem la nostra pell a la pols i restes de partícules que van donant voltes per l'aire. Aquestes generalment es van acumulant en la nostra pell i ocasiona els desagradables punts negres. Oblideu-vos de pessigar-los, això solament deixarà marques i pot també causar-vos lesions empitjorant el problema existent.

Per aquesta raó us donarem una recepta molt fàcil de fer a casa que és molt efectiva per netejar els porus de la cara amb tan sol dos ingredients:

— 1 clara d'un ou

— 1 cullerada de suc de llimona

Confecció de la mascareta

Primer, heu de batre la clara d'ou fins que tingui una textura cremosa una vegada la tingueu ja podeu agregar el suc de llimona. 

La llimona, un dels ingredients per a confeccionar la mascareta. Foto: mejorconsalud.com

Preparació de la pell abans de l'aplicació de la mascareta

Renteu-vos la cara amb aigua tèbia i poseu-vos una mica de vapor perquè s'obrin els porus de la teva pell. Podeu fer bullir una mica d'aigua i poseu la cara on us toqui el vapor (compte no us cremeu), per a què el vapor circuli millor per la cara podeu tapar-vos amb una tovallola el cap. Al cap de 5 minuts podeu eixugar-vos la bé la cara i ja estareu a punt per aplicar-vos la mascareta.

Preparació de la pell al vapor per a treure els punts negres de la cara. Foto: blogs.mujerhoy.com

Aplicació de la mascareta

Apliqueu-vos la mascareta amb un pinzell suau, deixeu-la actuar durant uns 25 minuts i finalment renteu-vos la cara amb aigua tíbia. Veureu que la vostra pell brillarà més i quedarà neta i ja us podreu aplicar la crema que useu regularment per hidratar.

Mascareta per a treure els punts negres de la cara. Foto: mejorconsalud.com

És important que aquesta mascareta només us l'apliqueu per la nit, ja què l'exposició al sol pot tenir efectes secundaris desfavorables per la pell. Podeu aplicar-vos-la fins a dues vegades a la setmana.


Comentaris

envia el comentari