Elsa Pataky llueix un banyador de lleopard que pots comprar a Zara

El banyador en qüestió és una de les tendències del moment i en pots trobar un d'idèntic a firmes de baix cost com Zara, Mango o H&M

L'actriu espanyola Elsa Pataky triomfa a les xarxse socials
L'actriu espanyola Elsa Pataky triomfa a les xarxes socials | INSTAGRAM @ElLSA PATAKY

Elsa Pataky és una actriu i ‘celebrity’ molt famosa que arrossega molts seguidors amb les seves publicacions a les xarxes socials, on mostra el seu dia a dia, les seves rutines d’exercici, el seu vestuari o bé la seva vida en família. No hi ha publicació que no aconsegueixi multitud de ‘likes' i els seus seguidors no dubten en seguir el seu exemple en totes les coses que fa.

 

En aquesta línia, una de les seves últimes imatges que ha publicat a Instagram mostra una de les tendències d’aquest pròxim estiu: el banyador amb estampat de lleopard. En la instantània s’aprecia l’esquena de l’actriu, abraçada al seu marit Chris Hemsworth, en una platja i contemplant l’horitzó.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look forward!/ mira hacia adelante!

Una publicación compartida de Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) el

 

  • Notícia relacionada: Paula Echevarría arrasa amb el seu 'look' primaveral de la firma Mango

 

Un banyador que pots aconseguir a Zara, Mango o H&M

Amb l’estiu a punt d’arribar, i mentre esperem que la temperatura comenci a pujar uns graus més, Elsa Pataky dona idees per poder començar a pensar en l’estil de banyador que lluirem aquest estiu. El banyador que ha escollit i que ensenya a través d’Instagram és espectacular i li dóna un toc d’autenticitat que ha fascinat els seus seguidors. Ara, per sort, podem emular el seu ‘look’ gràcies a les firmes ‘low cost’, H&M, Zara o Mango, que disposen de banyadors de lleopard quasi idèntics que el d’Elsa Pataky. Te’n mostrem alguns a continuació.

 

Banyador amb estampat de lleopard de Zara
Banyador amb estampat de lleopard de Zara | Zara

 

Un banyador amb l'esquena totalment al descobert, que es nua al clatell i amb un estampat de lleopard de tons torrats. La part més característica d'aquest banyador és l'escot, que s'anomena 'halter', i que és un dels més buscats per aquesta pròxima temporada. El pots trobar a Zara per 22,95 euros.
 
Banyador amb estampat de lleopard de Mango
Banyador amb estampat de lleopard de Mango | MANGO

 

Una altra opció és el banyador que et proposa Mango, també amb estampat de lleopard. A diferència de l'anterior, aquest és d'escot rodó i clàssic amb dues tires que acaben a la meitat de l'esquena, deixant-la mig descoberta. El trobaràs a Mango per 35,99 euros.

 
Banyador 'cut-out' de lleopard de H&M
Banyador 'cut-out' de lleopard de H&M | H&M

Un banyador més atrevit i diferent és el que pots aconseguir a H&M. Seguint el mateix estampat de lleopard que duia Elsa Pataky, aquest banyador és d'estil 'cut-out' a l'altura de la cintura, i amb un escot bastant pronunciat. El banyador s'uneix amb unes tires encreuades a l'esquena i té un cost de 24,99 euros.

  • Notícia relacionada: Els 'looks' de Sara Carbonero que marcaran tendència aquesta primavera

Comentaris

envia el comentari