Una empresa d'autobusos vendrà viatges per 1 euro al 'Black Friday'

La proposta inclou viatges per tota Espanya i per Portugal

FlixBus ofrecerá billetes a 1 euro en Black Friday
FlixBus oferirà bitllets a 1 euro pel 'Black Friday' | FlixBus

Ja queden molt pocs dies perquè arribi una nova edició del 'Black Friday'. Enguany, aquesta campanya de grans ofertes de tota mena tindrà lloc el 23 de novembre i algunes companyies com FlixBus, una empresa de transports de persones per carretera, ha decidit fer una aposta molt important

Els que tinguessin pensat gaudir d'un viatge en autobús en les pròximes setmanes estan d'enhorabona. L'oferta de Flixbus, per aquest dia de descomptes originari dels Estats Units, és de bitllets a 1 euro

Tots aquells que vulguin comprar un passatge a un preu irrisori tindran quatre hores, de tres a set de la tarda, durant aquest pròxim divendres. Els usuaris que es decideixin a gaudir d'aquesta oferta podran adquirir viatges de sortides entre el 28 de novembre i el 31 de gener.   

Viatjar per 1 euro durant el Pont de la Puríssima

Dins la gran oferta d'aquesta empresa d'autobusos s'inclou el Pont de la Puríssima. Així, qui vulgui fer una breu escapada durant aquestes dates podrà estalviar-se uns bons diners en el mitjà de transport. 

És cert, però, que FlixBus ha fet algunes limitacions a la venda dels seus bitllets. La companyia no oferirà viatges a aquests destins a només 1 euro durant unes dates molt concretes. 

El Black Friday, a punto de llegar un año más
El 'Black Friday' tindrà lloc aquest 23 de novembre  | Cedida

 

Totes les vacances de Nadal, excloses

Només saber quina era la gran oferta de Flixbus, segurament moltes persones que tenien planificades les seves vacances de Nadal han decidit replantejar-se com viatjaren en aquestes dates. La companyia de transport, però, ha exclòs aquestes dates, on té un gran volum de negoci, de l'oferta. 

S'haurà de continuar buscant si es vol viatjar per Nadal de la manera més assequible possible. FlixBus vendrà els seus bitllets amb les tarifes habituals des del 20 de desembre i fins al 6 de gener. Ni el dia de Nadal ni la nit Cap d'Any es podrà gaudir d'aquesta oferta. 

Tot i això, cal recordar que són 47 els dies durant els quals serà possible fer un viatge en autobús per només un euro. Pot ser una gran oportunitat per aquells que vulguin fer turisme en les pròximes setmanes estalviant-se uns bons diners.  


Comentaris

envia el comentari