IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Ingesba, l'empresa catalana que hi ha darrere el 'boom' de les vambes Fila

L'empresa va començar distribuint 5.500 sabatilles i preveu tancar el 2019 amb 200.000 parells repartits

La família Durán va decidir apostar pel producte quan encara no s'havia convertit en una tendència
La família Durán va decidir apostar pel producte quan encara no s'havia convertit en una tendència | Instagram (@filaeurope)

La marca esportiva italiana que va estar de moda entre els anys 80 i 90 torna a ser tendència tot i la fallida que ha patit durant els últims anys. Aquest renaixement de la moda ha estat possible gràcies a una nova estratègia de màrqueting i aquest gust pel 'vintage' de molts cantants, dissenyadors i fins i tot de l'anomenada generació 'millenial'.

El 2016 l'empresa catalana Ingesba va decidir apostar per aquest producte perquè va preveure que tot això passaria. Segons recull 'El Español', el responsable de màrqueting de l'empresa catalana, Ernest Durán, ha firmat que tot i que «el boom és fruit d'una estratègia internacional», des de l'empresa «vam saber veure a temps que es tractava d'una marca que funcionaria».

L'única distribuïdora de Fila a Espanya

Ingesba, es va fundar el 2002 a Banyoles, a la comarca del Pla de l'Estany, i comptava amb dues persones al seu equip mentre que avui dia la plantilla està formada per dotze treballadors i un equip de vendes de catorze persones. La distribuïdora sempre ha apostat per marques dels anys 80 i dels 90 com la Buffalo London que van posar de moda les Spice Girls.

És per això que l'empresa italiana va contactar amb ells perquè fossin distribuïdors de la seva marca. En un inici Fila era una firma de roba esportiva italiana de luxe i per això Ingesba només la distribuïa en tendes de luxe fins que la marca es va convertir en tota una tendència i ara, que tothom les porta, han ampliat el seu llistat de clients. Davant d'aquest fet, Ernest preveu que després d'aquest 'boom' que va arribar el 2018, Ingesba passi de distribuir «5.500 sabatilles el 2017» a «tancar el 2019 amb 200.000 parells».

Les vambes amb plataforma, soles grans i de disseny simple estan causant molt de furor a les xarxes socials i cada cop es fa més patent que són una de les peces claus que complementen el conjunt de moltes cantants famoses com és el cas de Rosalía. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je t'aime moi non plus

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el


Comentaris

envia el comentari