URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Els encanteris d'amor ideals per al dia de Sant Valentí

Conjurs perfectes perquè l'altra persona no es pugui resistir als teus encants

4 hechizos de amor y rituales de magia blanca para enamorar en San Valentín
Els millors encanteris i rituals de màgia blanca que t'ajudaran a enfortir els vincles amorosos | HOROSCOPOMAGICO.COM

 

El 14 de febrer és habitual celebrar el dia de Sant Valentí. El cristianisme relaciona aquest sant amb la figura d'un home que va viure durant el segle III, que era sacerdot de Roma i que es va negar a renunciar a la seva fe cristiana. Per aquest motiu, durant l'època de Claudi II el Gòtic, el van decapitar.

El 14 de febrer, en concret, és la data que es relaciona amb la mort de l'home. Ben aviat se'l va començar a considerar el patró dels enamorats i, per això, aquest dia és popularment conegut amb la denominació de «dia dels enamorats», tal com explica 'Horóscopo Mágico'.

En cas que mantinguis un vincle de parella amb algú i tinguis ganes de passar un 14 de febrer inigualable i ple d'amor, pots recórrer a la màgia blanca i als rituals i encanteris d'amor que t'ajudaran a solidificar els lligams invisibles que et connecten amb la persona estimada.

  • Et recomanem: Les millors 10 idees de regals de Sant Valentí per a dones

  Pautes per dur a terme rituals d'amor

  Quan es tracta de dur a terme un ritual d'amor de màgia blanca o algun encanteri d'amor, és important que trobis un racó ben calmat, on no et pugui molestar cap persona o cosa. Si, a més, pots aconseguir que la llum de la Lluna il·lumini aquest racó, encara millor. 

  El divendres és el millor dia per dur a terme els encanteris d'amor, perquè és el dia de la deessa Venus. Per aquesta raó, tant la bellesa com els sentiments imperen al llarg de les 24 hores del divendres.

  Ara bé, si es fa amb bona fe, qualsevol dia de la setmana pot resultar encertat per tal de fer un encanteri, trobar l'amor, solucionar algun problema de parella o solidificar les bases de la relació amorosa. I, sigui el dia de la setmana que sigui, la jornada de Sant Valentí és perfecta per dur a terme aquestes comeses.

  • També et pot interessar: Què són l'amor kàrmic, les flames i les ànimes bessones?
  4 hechizos de amor y rituales de magia blanca para enamorar en San Valentín
  Els millors encanteris i rituals de màgia blanca per reforçar els vincles amorosos durant el dia dels enamorats | HOROSCOPOMAGICO.COM

   

  Rituals i encanteris que t'ajudaran a enamorar l'altre durant la jornada de Sant Valentí

  Tot seguit, descobriràs diversos rituals d'amor que, tot i que són fàcils de fer, són molt potents, i serviran per tal de trobar la teva ànima bessona, casar-te amb qui vols, gaudir d'unes trobades més fogoses o retenir la persona que estimes.

  • Article relacionat: Quins són els números mestres i què comporten?

  1. Ritual ideal per atraure l'amor

  És un ritual específic per als solters que estan enamorats d'algú que no ho sap. Per tal d'atraure la seva atenció, podràs recórrer a aquest encanteri d'amor de màgia blanca, i et caldrà 1 espelma de color vermell, 1 sobre de color blanc, 1 cinta de color vermell, 1 escuradents, llumins i 7 llavors de poma.

  Busca una taula on et puguis asseure, i al davant teu a la dreta col·loca l'espelma, el sobre, l'escuradents, la cinta, els llumins i les llavors. Tot seguit, concentra't en la persona de qui estàs enamorat o enamorada i, mentre agafes l'espelma, escriu el seu nom amb l'escuradents en un cantó i, a l'altre, escriu la paraula amor. 

  Encén l'espelma amb l'ajuda dels llumins i deixa que es vagi consumint la cera fins al final de tot. Un cop consumida, col·loca les restes de l'espelma i de les llavors a l'interior del sobre, mentre et concentres molt en aquella persona. Tanca el sobre i plega'l més d'una vegada fins que esdevingui un paquet petit, que hauràs de lligar en total 3 vegades mentre pronuncies en veu alta aquest conjur:

  «Som aquí tu i jo. On ets? Vine a casa meva. Som aquí tu i jo»

  Porta aquest paquet a sobre al llarg de 7 dies o fins que tinguis una cita amb aquesta persona.

  2. Ritual de màgia blanca centrat a retenir l'amor

  Farà que puguis retenir l'amor d'aquella persona tan important a través de la intervenció de Sant Valentí. Pot ser molt interessant en situacions com quan sospites que hi ha algú més entre vosaltres, o com quan us baralleu de manera molt freqüent.

  Et caldrà disposar d'una espelma que pot ser vermella o blanca. Igualment, serà necessari que disposis d'un xic de mel, de llumins i que tinguis a mà 1 escuradents.

  Novament, cal que agafis l'espelma i que escriguis el nom de la teva parella amb l'ajuda de l'escuradents. A banda, escriu també la paraula amor i el nom de Sant Valentí. A continuació, afegeix un xic de mel al voltant de l'espelma per tal que passi per damunt de les paraules que has escrit, i després encén-la amb l'ajuda dels llumins.

  Formula en veu alta aquest ritual d'amor mentre tota la teva concentració es diposita al damunt de la flama:

  «Flama de l'amor, de Sant Valentí. Crema al cor de —dir el nom de l'individu que s'estima. Que el seu amor romangui amb mi, que torni cap a mi, que l'espero».

  Quan l'espelma ja s'hagi consumit del tot, llença'n les restes en algun indret on l'aigua flueixi, com ara un riu. 

  • Potser t'interessa: La baralla espanyola al tarot: usos i significat

  3. Ritual d'amor de màgia blanca centrat a trobar l'amor

  Es tracta d'un encanteri d'amor dirigit als individus que gaudeixen de l'enamorament però que actualment no tenen una persona amb qui compartir el dia dels enamorats, i no només pel fet d'estar solters sinó perquè, a banda, no els desperta interès ningú en especial. Només esperen que arribi la seva ànima bessona.

  Per tal de dur a terme aquest ritual de Sant Valentí et cal, de nou, 1 mirall, 1 espelma vermella, llumins i 1 escuradents. Elabora 6 marques al damunt de l'espelma amb l'escuradents, per tal de fer-ne una divisió en 7 trossos, i escriu el mot «amor» a la banda que no té marques.

  Al teu davant, situa el mirall al damunt d'una taula buida, encén l'espelma i situa-la entre tu i el teu reflex. Mira de visualitzar la teva ànima bessona que s'apropa mentre l'espelma consumeix alguna de les parts dividides. Mentrestant, pronuncia aquestes paraules: «Sant Valentí, patró dels enamorats, t'invoco per tal que omplis el meu cor de felicitat. Que gaudeixi d'una vida amb amor i que en pugui gaudir en honor teu. Que així sigui».

  Tot seguit, procedeix a apagar l'espelma i, després, situa el mirall a la teva habitació. 

  Torna a efectuar aquest ritual de màgia blanca al llarg de 6 nits seguides, fins que es gasti tota l'espelma.

  4 hechizos de amor y rituales de magia blanca para enamorar en San Valentín
  Aquests rituals de màgia blanca i encanteris d'amor són perfectes per reforçar aquest sentiment durant el dia dels enamorats | HOROSCOPOMAGICO.COM

   

  4. Encanteri d'amor dirigit a recuperar la passió

  De vegades, quan fa anys que estem amb la mateixa persona, el sexe pot resultar monòton o pot acabar desapareixent. Ara bé, la màgia blanca et pot ajudar a dur a terme un ritual d'amor que contribueixi a tornar a encendre la passió entre tots dos.

  Per dur a terme aquest encanteri et caldrà agafar 5 espelmes vermelles, 1 foto de l'altre membre de la parella, encens —si pot ser de menta, millor— i algunes gotes d'oli de roses.

  Fes servir l'oli de rosa i aigua per rentar-te les mans i, tot seguit, dibuixa un cercle amb l'ajuda de les espelmes vermelles, que et caldrà encendre de dreta a esquerra —començant, primer de tot, per la que estigui més al nord de totes. A continuació, situa l'encens a la banda esquerra i encén-lo. 

  Tot seguit, pronuncia aquestes paraules, que van dirigides a la deessa grega Afrodita, que a l'antiga Grècia conferia la mateixa protecció que sant Valentí durant l'època cristiana:

  «Afrodita, deessa de l'amor: t'invoco, i assegura't que —dir el nom de l'individu que s'estima— tingui un desig ardent i actuï de manera fogosa, aviat i per sempre més». Un cop fet això, ho hauràs de repetir al llarg de 3 nits consecutives.

  • Contingut relacionat: La Gestalt i la tècnica terapèutica de la cadira buida

  Comentaris

  envia el comentari