La cadena de supermercats Eroski substitueix el tiquet de paper pel digital

La cooperativa basca ha adoptat aquesta mesura pels seus socis i calcula que disminuirà la quantitat de 298 milions de tiquets de paper que genera anualment

Eroski ha substituit els tiquets de compra de paper per una versió digital pels seus socis
Eroski ha substituït els tiquets de compra de paper per una versió digital pels seus socis | CATALUNYA DIARI

La cooperativa de distribució alimentària Eroski ha anunciat una nova mesura aplicada als seus socis des del passat dilluns, la qual consisteix a oferir el tiquet de la compra de manera digital en comptes de lliurar el convencional de paper. Els més de 3,5 milions de socis de la cadena de supermercats tindran al seu abast aquesta alternativa electrònica, i podran consultar i descarregar l’import de la seva compra després del pagament.

Eroski prescindeix del tiquet en paper pels seus socis

La notícia l’ha fet pública l’empresa basca mitjançant un comunicat, al mateix temps que l’aplicació mòbil d’Eroski ha estat modifica per incloure aquest nou servei. Gràcies a aquesta iniciativa, els seus socis que gaudeixen del programa de fidelització podran obtenir el seu tiquet digitalment en comptes del tradicional imprès.

Així mateix, l’alternativa és totalment gratuïta i pot activar-se des de l’aplicació, la qual pot descarregar-se també al seu web oficial dins l’àrea personal de cada soci. És un servei fàcil d’utilitzar i que permet consultar en tot moment les compres realitzades. Un altre punt positiu és que els rebuts electrònics de l’app Eroski poden descarregar-se en format PDF per enviar-se o compartir-se sense cap cost addicional, la qual cosa facilita l’accés a la informació.

Mitjançant l'app Eroski es pot utilitzar aquest nou servei electrònic
Mitjançant l'app Eroski es pot utilitzar aquest nou servei electrònic | EROSKI

 

L’arxiu de tiquets antics

La directora de Màrqueting de la cadena de supermercats, Eva Ugarte, ha explicat que «qui donin l’alta aquesta opció en l’aplicació Eroski podran recuperar tots els tiquets dels darrers dos anys, el que presenta un gran avantatge, per exemple, en el cas d’haver d’accedir a la garantia d’un producte el rebut del qual és imprescindible com a justificant».

A més a més, ha indicat que es tracta d’una «forma més senzilla I còmoda» de portar al corrent els comptes i de tenir presents els descomptes de la seva targeta Eroski Club. Amb aquesta alternativa digital s’espera respondre a les necessitats dels consumidors i «contribuir a millorar la seva experiència de compra, permetent que sigui còmoda I sostenible».

Tanmateix, la reducció de tiquets de paper ajudarà directament a reduir l’impacte mediambiental generat pels més de 298 milions de rebuts que poden arribar a emetre’s en un any. Aquest suport al «consum responsable» suposa «un nou pas en el compromís» de l’empresa «a favor d’un consum més sostenible».


Comentaris

envia el comentari