Un error d’etiquetatge obliga Mercadona a retirar els croissants de xocolata

El producte no ha estat etiquetat correctament i no indica el seu contingut en llet i/o derivats, suposant un perill per a la salut dels clients

Mercadona retira los croissants de chocolate Hacendado por un error de etiquetado
Mercadona retira els croissants de xocolata Hacendado per un error d'etiquetatge | Cedida

Mercadona, la cadena de supermercats de Joan Roig, s'ha vist obligada a retirar del mercat un dels seus productes d'alimentació. Concretament els croissants farcits de crema de cacau de la marca Hacendado. La raó per la qual s'han retirat és un error en l'etiqueta que pot causar confusió i, fins i tot, problemes de salut als seus consumidors.

L'encarregat de la distribució d'aquests productes és el Grup Siro i ha informat que és necessari retirar del mercat el lot de croissants farcits de crema de cacau amb data de consum preferent entre el 16/09/18 i el 6/10/18 per un «error en l'etiquetatge que afecta aquestes unitats per no haver indicat que contenen llet i/o derivats, com es fa de manera habitual».

Grup Siro ha comunicat el seu error a Mercadona

Cal destacar que tots els productes de Mercadona tenen una descripció amb cadascun dels components i possibles al·lèrgens que pugui contenir cada producte, però en el cas d'aquest lot de croissants amb crema de cacau s'ha produït un error i han preferit retirar-los del mercat per evitar que el consumidor es vegi afectat.

El distribuïdor ha comunicat aquest error a Mercadona perquè així els seus clients intolerants a la lactosa i els seus derivats evitin comprar el producte. Encara que la companyia assegura que «el producte és totalment segur per a tots aquells que no tenen al·lèrgia o intolerància associada al consum de la llet».

 

Especificación del lote de croissants con crema de cacao afectado por el error de etiquetado
Especificació del lot de croissants amb crema de cacau afectat per l'error d'etiquetatge | Mercadona

Es pot retornar el producte a qualsevol supermercat d'Espanya

Tot i això, tothom que hagi comprat aquest producte podrà retornar-lo a qualsevol dels supermercats que Mercadona té distribuïts per tot el territori espanyol. A més a més, els clients poden trucar al telèfon d'atenció al client del Grup Siro (900 100 149) o al de Mercadona (900 500 103) per qualsevol dubte o pregunta sobre aquest tema.

 

Cal afegir que la retirada d'aquest lot de croissants farcits de crema de cacau Hacendado amb un error en el seu etiquetatge s'ha dut a terme de manera totalment coordinada amb les autoritats sanitàries de cada comunitat autònoma del país.


Comentaris

envia el comentari