Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una butlleta de la Bonoloto i un home trist

Oblida't de fer això a la Bonoloto o mai t'emportaràs un premi sucós

A l'hora de jugar a la Bonoloto, has de seguir aquesta sèrie de consells si vols que la sort t'acompanyi

Bonoloto és un dels jocs d'atzar més populars a Espanya. Cada setmana, milers de persones proven la sort amb l'esperança d'emportar-se un gran premi.

Tot i això, hi ha certs errors comuns que molts jugadors cometen en triar els seus números. Si vols augmentar les teves possibilitats de guanyar, segueix llegint per descobrir què no has de fer i quines estratègies pots seguir.

El gran error de la Bonoloto: no escullis números consecutius

Un dels errors més comuns en jugar a la Bonoloto és triar números consecutius, per exemple, 1, 2, 3, 4, 5 i 6. Tot i que és possible que aquests números surtin, les probabilitats són extremadament baixes. En lloc d'això, tracta d'escollir números que estiguin més distribuïts al rang d'1 a 49.

Evita patrons obvis

Un altre error freqüent és triar números que formin patrons a la butlleta, com línies horitzontals, verticals o diagonals. Tot i que pot ser temptador, aquests patrons no augmenten les teves possibilitats de guanyar. De fet, moltes persones tendeixen a triar aquests patrons, cosa que significa que si guanyes, és probable que hagis de compartir el premi amb més persones.

Muntatge d'una butlleta de Bonoloto i un noi
Canvia la teva estratègia en jugar a la Bonoloto i acabaràs somrient | Loterías y Apuestas del Estado, Dean Drobot

No facis servir dates d'aniversari

Triar dates d'aniversari és una pràctica comuna, però limita les teves opcions a números entre 1 i 31. Això redueix les possibilitats de guanyar, ja que no estàs utilitzant tots els números disponibles. En el seu lloc, tracta d'incloure números més alts a la teva selecció.

Diversifica els teus números

Una bona estratègia per jugar a la Bonoloto és diversificar els números. Tracta de triar una barreja de nombres alts i baixos, així com parells i imparells. Això us donarà una millor distribució i augmentarà les vostres possibilitats de guanyar.

Juga de manera constant

La constància és clau quan es tracta de jocs d'atzar, no et desanimis si no guanyes immediatament. Jugar de manera regular augmenta les teves possibilitats de guanyar a llarg termini i considera unir-te a una penya o grup de jugadors. Això et permetrà comprar més butlletes i augmentar les teves probabilitats sense gastar gaires diners.

Usa eines i estadístiques

Avui dia, hi ha moltes eines i aplicacions que et poden ajudar a triar els teus números. Algunes eines analitzen estadístiques passades per suggerir combinacions que podrien tenir més probabilitats de guanyar. Tot i que no hi ha garantia, pot ser una bona manera de millorar la teva estratègia.

No gastis més del que tens

És fàcil deixar-se portar per l'emoció de jugar a la Bonoloto, però és important establir un pressupost i cenyir-s'hi. No gastis més diners dels que et pots permetre perdre. Recordeu que la Bonoloto és un joc d'atzar i no hi ha una fórmula màgica per guanyar.

Jugar a Bonoloto pot ser emocionant i, amb una mica d'estratègia, pots augmentar les teves possibilitats de guanyar. Seguint aquests consells, estaràs en una millor posició per emportar-te un gran premi a la Bonoloto.