Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una botiga de Carrefour exterior i un noi sorprès

Esclaten contra Carrefour després d'obrir una síndria: «No haurien de vendre-les»

La cadena ha hagut de fer front a les crítiques rebudes a les xarxes

Avui dia, les cadenes de supermercats han de tenir molta més cura amb tot el que fan. Sí, perquè, ràpidament, qualsevol decisió es pot fer viral i rebre una resposta negativa a través de les xarxes. Una cosa que afecta directament la seva imatge i no els fa una publicitat gaire bona.

En aquesta cura també entra controlar que els productes que tinguin a la venda compleixin els estàndards de qualitat. I en un moment en què la cistella de la compra no és especialment econòmica, els clients no volen sentir que se'n riuen. Per això, si alguna cosa no els agrada, ho critiquen.

Twitter s'està convertint en molts casos en la bústia no oficial de queixes i suggeriments, ja que els usuaris escriuen allò que volen transmetre a la cadena corresponent utilitzant el seu compte en aquesta plataforma. En la majoria dels casos, sobretot els de més rellevància, són respostos.

En aquest sentit, solen fer-se conegudes les queixes que tenen els clients de Mercadona. Sobretot quan pregunten a la cadena per algun producte que ja no troben a la botiga. I de fet, solen respondre a tot allò que els pregunten. Però ara li ha arribat el torn a Carrefour de sortir al capdavant per fer front a una crítica.

Muntatge d'un fons amb una noia usant un telèfon i davant un home enfadat mostrant els punys
S'han fet virals les queixes a Carrefour | Minerva Studio

Una síndria seca i sense color

Si et preguntessin per les fruites que més et recordin a l'estiu, ràpidament et vindrien al cap tant el meló com la síndria. Són les més conegudes i alhora les més esperades cada any quan arriba la calor. A més, el seu alt contingut en aigua i el refrescant sabor les fa idònies per suportar les altes temperatures.

Però l'augment de la calor també n'ha afectat. I és que la sequera ha fet que els supermercats no poguessin tenir tantes unitats a la venda, fins i tot ha arribat a haver-hi desproveïment. Això també ha estat reflectit en un preu que ha pujat notablement.

Per això mateix, quan els clients les han vist disponibles, no han dubtat a aconseguir-les. L'usuari de Twitter '@Juscari' en va ser un. Concretament, va anar a comprar a Carrefour i es va emportar una síndria per a casa seva, però el resultat no va ser el que esperava.

A través d'aquesta xarxa social, ha fet saber a la cadena el descontentament pel producte que havia comprat. «No haurien de vendre aquestes síndries tan blanques i sense sabor», ha escrit al missatge. Així mateix, aporta una fotografia en què es pot l'interior de la síndria força sec i sense pinta d'estar bona.

Carrefour respon i aporta una solució

La qualitat de la cadena queda en dubte si, després de rebre aquest tipus de missatges, no fan res. Per això mateix, i fent servir el mateix fil obert per l'usuari, li van donar una resposta que sembla que al client li ha servit i molt.

«Moltes gràcies per posar-ho al nostre coneixement. Realitzarem les revisions necessàries amb els nostres proveïdors. Si us plau, ves al centre de compra amb el tiquet i et donem solució», li van indicar. Per això l'usuari acudeix al seu establiment més proper.

Per sort, en aquesta història tenim el final, ja que ha estat el mateix client el que ho ha volgut explicar a les xarxes socials. En un nou 'tweet' va explicar que havia anat al seu Carrefour on li van tornar l'import que havia pagat pel meló d'Alger. A més a més, destaca l'amabilitat amb què va ser atès.

Amb aquesta solució, la cadena va aconseguir, d'una banda, acontentar un client que no havia quedat del tot satisfet amb la compra. I de l'altra, ha netejat la imatge, ja no per fer-se càrrec del problema, sinó perquè la solució ha estat justa per al client.