L'espectacular jersei de Mango que ha enamorat Gigi Hadid i que voldràs tenir

Ho té tot: és calentet, còmode, i perfecte per portar en qualsevol situació, i faci el temps que faci

Gigi Hadid, nos da todas las claves sobre el jersey del otoño
La model Gigi Hadid ja té aquest jersei, que tothom voldrà tenir aquest hivern | Cedida

Està claríssim que la millor manera de fer front a l'hivern i a les baixes temperatures és refugiar-se en la moda. Es tracta d'una època màgica, que més enllà de la possibilitat d'esquiar i poder sortir al carrer sense morir-se de calor, també ens permet recuperar del nostre armari els abrics, les botes i els jerseis més bonics que tinguem. 

Mango arrasa entre les 'influencers' amb el seu nou jersei 

Per a totes les amants del fred, i també aquelles que prefereixen estar calentetes, tenim una gran notícia, i és que hem descobert el vostre millor aliat. Es tracta d'un preciós jersei de Mango, que un cop el conegueu, no us podreu separar d'ell i el voldreu portar tots els dies. Una de les que ja s'han animat a exhibir-lo és la model Gigi Hadid, que va ser enxampada a Nova York, en els dies previs a la desfilada dels àngels de Victoria's Secret, amb la comentada peça de roba. 

Gigi Hadid, la modelo más 'top' del momento luciendo un jersey de Mango
Gigi Hadid va ser enxampada a Nova York amb el jersei de Mango que tothom vol aconseguir | CatalunyaDiari.cat

 

La model nord-americana va lluir el jersei de Mango i, a més, també ens va avançar un dels colors que es posaran de moda i que inundarà els nostres armaris: el marró xocolata. En les darreres setmanes, ja vam veure com el popular 'ultra violet' quedava obsolet, mentre guanyaven popularitat els verds 'mint' i els verds menta. Ara, sembla que ha arribat l'hora d'apostar per un color més dolç. 

Oportunitat per anar a la moda i destacar al carrer

Gigi Hadid ha exhibit un model compost per una sèrie de peces que en tot moment respectaven el protagonisme de la peça clàssica: el jersei de vuit punts. La nord-americana el va combinar amb uns pantalons 'mom jeans' trencats, amb un preciós blau desgastat, uns botins també marrons i una bossa de mà 'shopping bag', amb estampat de retrats. 

Jersey 'oversize' de Mango, por 39,99 euros
El popular jersei 'oversize' de Mango que pots aconseguir per 39,99 euros | Mango

 

El jersei amb el qual Hadid ha aconseguit destacar un cop més és un disseny 'oversize' de punt trenat rodó i màniga llarga, que pots aconseguir ara mateix. Està disponible en color marró i cru, i que té un preu de tan sols 39,99 euros, i el pots comprar també a través de la botiga 'online' de Mango. 

Es tracta d'una oportunitat increïble per assegurar-se d'anar a la moda, i d'ampliar la teva col·lecció de peces de roba de tardor. El popular jersei és ideal per sortir al carrer cada dia, còmode i versàtil, i permet també moltíssimes combinacions. I si no aconsegueixes trobar la inspiració, no passa res, ja que Mango et pot donar un cop de mà a la seva pàgina web. 

Jersey de Mango, con punto trenzado de color marrón chocolate
El jersei de Mango amb el qual estaràs a la moda aquest hivern | Mango

 


Comentaris

envia el comentari