YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L’espectacular vestit de Zara que costa menys de 16 euros

Es tracta d’un disseny estampat que s’adapta perfectament a cada silueta i estilitza les formes del cos femení

El vestit de Zara que estilitza la figura costa menys de 16 euros
El vestit de Zara que estilitza la figura costa menys de 16 euros | ZARA

Els bàsics solen ser una peça de roba ideal tant per la seva comoditat com per la seva facilitat per combinar amb qualsevol conjunt. Gràcies al seu disseny senzill i ergonòmic, aporten una seguretat que costa de trobar en altres indumentàries.

És el cas del darrer vestit que Zara ha posat a la venda a les seves botigues físiques i online. Amb tres tipus d’estampat, aquesta magnífica peça de roba pot adquirir-se a un preu ‘low cost’ de 15,96 euros.

  • També pots llegir: Les tendències d’aquesta primavera 2019 a Bershka

El vestit que millor estilitza la figura

Tot i que poden aparèixer dubtes en veure el vestit a l’aparador, el cert és que el disseny d’aquesta indumentària ha superat les expectatives tant en les siluetes més rectes com en aquelles més corbes, ja que s’adapta a les formes del cos i fa que aquest es vegi molt estilitzat.

El seu disseny retro es reflecteix en l’estampat inspirat en la dècada dels anys 50 i el seu patró de finals dels anys 40. Tots aquests elements s’han ajustat a la moda actual fent que se situï al capdavant de les tendències de 2019.

La seva barreja de components d’elastà i polièster ajuden a delinear la figura i a accentuar-la. De llargada fins als genolls, l’escot de punta i el tancament davanter amb botons de fusta fan un bon contrast amb l’estampat colorit.

Un altre aspecte que cal tenir en compte és el seu preu que no arriba als 16 euros i la seva varietat d’estampats i colors, ja que això permet que sigui apte per a totes les butxaques i que pugui adaptar-se als gustos de cadascuna de les consumidores.

El disseny del vestit s'adapta a totes les formes del cos, siguin rectes o corbes
El disseny del vestit s'adapta a totes les formes del cos, siguin rectes o corbes | ZARA

Escull entre 3 estampats diferents

L'estampat vichy és un dels protagonistes d'aquesta temporada
L'estampat vichy és un dels protagonistes d'aquesta temporada | ZARA

L’estètica retro d’aquest vestit s’aconsegueix principalment pels seus tres estampats: des de l’estampat vichy a quadres que ha esdevingut la tendència del moment, passant pel disseny negre amb lunars blancs molt primaveral, fins a les flors blanques en un fons marronós.

  • També et pot interessar: Zara llença una nova col·lecció de vestits de núvia a baix cost


Comentaris

envia el comentari