L'estampat tartà serà la nova moda de la tardor

Zara, Stradivarius o Bershka ja tenen al mercat diferents productes amb aquesta tendència
Blazer Tweed Quadres de Zara, per 75,95 euros. | Imatge de: Zara.

 

Encara queda un mes perquè acabin les rebaixes d'estiu i les firmes de moda ja volen que els seus clients s'oblidin de les peces de roba que portem repetint sense parar durant els últims mesos. Per això, amb l'arribada dels descomptes moltes marques aprofiten per llençar els seus nous dissenys.

 

Ara, però, amb l'entrada de l'agost i el final de les rebaixes cada vegada més a prop, ja es poden començar a trobar peces de ple hivern, quelcom que agrada molt als amants de les tendències. I pel que sembla, aquesta pròxima temporada tardor-hivern arriba amb dissenys totalment inesperats.

 

Vestit amb quadres de botons de Bershka, por 25,99 euros. | Imatge de: Bershka.

 

El tartà, la nova tendència d'aquesta tardor

Per sobre de totes, hi ha una tendència que ha entrat amb molta força a les marques d'Inditex. Es tracta del tartà, els famosos estampats de quadres escocesos, que serà el protagonista de la pròxima tardor a Zara, Stradivarius i Bershka.

 

Un tipus d'estampat que segurament molts voldrien deixar en l'oblit i que ha estat escollida com l'aposta guanyadora d'Amancio Ortega. De fet, en totes les seves noves col·leccions hi ha diversos dissenys amb quadres escocesos, que a més, destaquen pels seus colors vermell, blanc i negre.

 

Vestit de quadres amb cremallera de Stradivarius, por 15,99 euros. | Imatge de: Stradivarius.

 

Quadres escocesos a Zara, Bershka i Stradivarius 

Si aquest estiu les xarxes socials s'han omplert d'estampats de lleopard en vestits, faldilles i camises, sembla que el tartà serà la tendència d'aquesta tardor. Tant jaquetes, faldilles, o pantalons que es poden comprar ja a Zara, Bershka o Stradivarius, es poden combinar amb múltiples peces.

 

Tot i això, els estilistes de les marques de moda 'low-cost', asseguren que la millor opció serà vestir l'estampat de quadres escocès amb colors bàsics, com són en blanc i el negre. Així, es permet donar completament protagonisme al tartà i no sobrecarregar el 'look 'que serà un dels més vistos aquesta temporada que ve.

 

Falda 'Midi' Quadres de Zara, per 39,95 euros. | Imatge de: Zara.

 

Pantalons Jogger Waist Quadres de Zara, per 19,95 euros. | Imatge de: Zara.

 

Túnica Asimètrica Quadres de Zara, per 29,95 euros. | Imatge de: Zara.