Els productes de bellesa Deliplus triomfen entre els clients de Mercadona

Èxit rotund de la màscara de pestanyes i una base de maquillatge de la marca

Deliplus és la marca de bellesa i higiene de Mercadona
Deliplus és la marca de bellesa i higiene de Mercadona | MERCADONA

És ben cert que la línia de Bellesa de la cadena de supermercats Mercadona té bones crítiques i d’altres no tant per part dels seus clients. Hi ha productes com els d’hidratació corporal que no són massa del gust de tots els clients, però en canvi, els productes estrictament de bellesa sí que tenen un èxit rotund.

Tal com informa 'La Coctelera', aquest èxit se centra sobretot en dos productes de maquillatge: la màscara de pestanyes i la base de maquillatge fix. Ambdós estan molt ben considerats pels clients de productes de cosmètica i maquillatge de Mercadona.

  • També et pot interessar: Mercadona aposta per les càpsules de cafè compatibles

Producte estrella

Màscara de pestanyes 'Maxi Volumen' de Deliplus
Màscara de pestanyes 'Maxi Volumen' de Deliplus | XARXES SOCIALS
 

La màscara de pestanyes ‘Maxi Volumen’ es caracteritza per aportar un gran volum a les pestanyes i allargar-les, i a més, ho aconsegueix sense que es noti massa el seu pes i el més important, no irrita els ulls. Es pot aconseguir per només 3,65 €, fet que el fa realment competitiu respecte altres marques més conegudes de cosmètica.

Amb aquests condicionants, la màscara de pestanyes ‘Maxi Volumen’ de Deliplus s’ha convertit en el producte estrella de cosmètica i maquillatge i ja és un dels productes més venuts de Mercadona.

Base de maquillatge ‘Fijo&Cubriente’

Maquillatge 'Fijo&Cubriente' de Deliplus, marca de bellesa de Mercadona
Maquillatge 'Fijo&Cubriente' de Deliplus, marca de bellesa de Mercadona | MERCADONA

Un altre producte que també està tenint molt d’èxit pel que fa a les seves vendes, és la base de maquillatge ‘Fijo&Cubriente’. Aquesta base de maquillatge, que té un factor solar SPF 25, és genial per corregir imperfeccions i aconseguir un to molt semblant al color de la pell. Com en el cas anterior, el preu és molt competitiu i es pot adquirir per només 5,50 €.

Aquest producte ha estat recomanat  per diverses expertes en bellesa i ‘bloggers’ que fins i tot l’han arribat a comparar amb la base de maquillatge Double Wear de la marca Estee Lauder.

Els clients de Mercadona només han trobat un inconvenient en aquest producte i és el color que ofereix aquest maquillatge, ja que consideren que hi ha molt poca varietat en les tonalitats i fa que en algunes tonalitats de pell no sigui compatible.

Altres productes

Reductor instantani d'ulleres de Beauté Mediterránea a Mercadona
Reductor instantani d'ulleres de Beauté Mediterránea a Mercadona | BEAUTÉ MEDITERRÁNEA

Un altre dels productes de bellesa que està triomfant a Mercadona és un reductor instantani d’ulleres. Aquest producte, a diferència dels altres dos, ha estat elaborat per la marca Beauté Mediterránea.

El producte conté unes ampolles que en aplicar-les a la zona inferior de l’ull, redueix immediatament la inflamació i alleugereix la seva tonalitat. El preu també és molt competitiu, ja que cada caixa li costa al client 5 euros i se’l pot aplicar fins a cinc ocasions. Productes similars però d’altres marques l’ofereixen a partir dels 30 euros.

  • També et pot interessar: La nova estratègia de Mercadona amb les seves marques blanques

Comentaris

envia el comentari