YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'exitós pantaló rosa de Zara, ara a Primark

La companyia a versionat un dels dissenys més coneguts

Marta Hazas, Maja Malnar y Ana Guerra luciendo el pantalón rosa con cinturón de Zara
Marta Hazas, Maja Malnar i Ana Guerra, amb el pantaló rosa i amb cinturó de Zara | CatalunyaDiari.cat

El pantaló rosa de Zara és conegut per pràcticament tothom, ja que fa uns mesos es va convertir en un dels productes estrella d'Inditex. Nombroses famoses i 'influencers' d'arreu del món van apostar per lluir aquesta peça de roba, com Marta Hazas, Maja Malnar i Ana Guerra.

El furor encara no ha acabat i ara ha estat Primark qui ha posat a la venda el producte al seu estil 'low-cost'. L'aposta de l'empresa sembla que pot acabar com la de la seva competidora, que es va esgotar en pocs dies.

Furor per vestir el pantaló del moment

En un primer moment, el color rosa va ser una gran sorpresa però ben aviat es va colar als estilismes d'innombrables dones a través d'aquest pantaló que comptava amb una americana perfectament conjuntada. 

Sembla ser, doncs, que el furor per aquesta moda seguirà vigent aquest estiu i és per això que Primark ha decidit fer el seu propi model del pantaló rosa amb cinturó proposat per Zara.

El 'look' de la colección otño-invierno de Primark con un pantalón rosa
El 'look' de Primark amb el pantaló rosa | Woman

 

Primark i el seu pantaló rosa

Mesos més tard, l'exitós disseny de Zara tornarà a les botigues i, per sorpresa de tots, ho farà gràcies a la pròxima col·lecció de tardor de la marca irlandesa 'low cost' Primark. Així doncs, aquesta oportunitat és ideal per a totes aquelles persones que no van poder comprar la peça viral ideada per Inditex.

Amés, com no podria ser d'altra manera, el segell 'low-cost' està present, ja que la peça de roba es podrà adquirir per un preu de 29,95 euros, mentre que els de Primark, tan sols 16.


Comentaris

envia el comentari