S’esgota una faldilla de flors d’H&M que porten totes les ‘influencers’

Es tracta d'una faldilla de color verd amb petites flors blanques per un preu de 29,95 euros

Aquest estiu les grans triomfadores en el món de la moda seran les peces de flors. Però mentre l'any passat la gran majoria eren vestit amb estampats de grans flors, aquesta temporada es poden triomfen les flors petites en vestits, bruses i sobretot faldilles, la peça que més porten les 'influencers'. I és que sembla que aquest estiu, les 'it girls' estan apostant per les faldilles de tall 'midi' en les versions més fluides.

De moment, a Instagram ja ha causat un autèntic furor una faldilla de setí amb estampat de lleopard. Pràcticament totes les blogueres franceses combinaven els seus 'looks' amb una faldilla de Réalisation que es va esgotar rapidament, tot i que podem trobar el seu clon a Zara.

La nova faldilla d'H&M arrasa entre les seves clientes

Ara, una nova línia de peces florals de la firma sueca H&M està triomfant a les xarxes socials. Es tracta de diferents versions de faldilles i vestits que destaquen per tenir un estampat de flors més petites i on els colors principals són el blanc i el verd, un fet que ha fet embogir a les clientes de la marca.

A la pàgina web de la signatura 'low-cost' es pot trobar la versió en color negre i gris en diferents talles, però la faldilla de color verd i blanc ja està esgotada. Es tracta d'un model de tall 'midi' i cintura alta, amb una obertura lateral i botons decoratius que l'han convertit en objecte de desig.

Falda de crepé floral en verde y blanco de H&M, por 29,99 euros.
Faldilla de crepè floral en verd i blanc d'H&M, per 29,99 euros. | Imatge de: H&M.

Un disseny d'èxit entre les ‘influencers’

L'estampat no és l'única raó per la qual s'ha esgotat. La seva forma fa que sigui perfecta per combinar amb múltiples 'looks'. A més, el seu preu de 29,95 euros ha incitat a moltes dones a apostar per lluir aquesta faldilla aquest estiu i copiar els estilismes de les 'influencers' amb més èxit de les xarxes socials.

Aquesta, però, no ha estat l'única faldilla d'H&M que s'ha esgotat. Una altra exactament igual però d'estampat de talps en color vermell i blanc també ha penjat el cartell d'esgotat. Així doncs, aquestes dues peces i les diferents versions que es poden trobar a les botigues de la marca poden lluir-se amb samarretes bàsiques i, fins i tot, amb les bruses més sofisticades, així com sandàlies planes, de taló o amb esportives.

Falda de crepé de lunares en rojo y blanco de H&M, por 29,99 euros.
Faldilla de crepè de lunars en vermell i blanc de H&M, per 29,99 euros. | Imatge de: H&M.

Comentaris

envia el comentari