La cadena 'Five Guys' obrirà restaurant a plaça de Catalunya el pròxim 22 d'abril

El local de 600 metres estarà ubicat, al Triangle, en ple centre de Barcelona i es confia que es converteixi en el restaurant de referència del grup a Espanya

Aquest serà el quart local que la cadena obre a Barcelona
Aquest serà el quart local que la cadena obre a Barcelona | Instagram (@fiveguys_es)

El pròxim 22 d'abril la plaça de Catalunya de Barcelona comptarà amb un nou restaurantLa cadena d'hamburgueseries 'Five Gyus' obrirà un nou establiment a la ciutat comtal. Aquesta data coincideix justament amb l'aniversari del primer any de l'arribada de la companyia a Barcelona, que va obrir el seu primer local al centre comercial La Maquinista. Amb l'obertura d'aquest 'Five Guys' sumarà quatre establiments a la capital catalana.

L'abril del 2018 'Five Guys' obria el seu primer restaurant a La Maquinista, a l'agost inaugurava el segon local situat davant de la Sagrada Família i a l'octubre n'obria un tercer a Diagonal Mar. Segons ha manifestat a 'El Periódico' el director general de la companyia a Espanya i Portugal, Daniel Agromayor, confia que el restaurant situat al Triangle, i per tant ubicat al mig de Barcelona, es converteixi en el local de referència de la cadena a Espanya.

La cadena contractarà 70 persones

En el nou local de la companyia treballaran un total de 70 persones, «totes amb contracte indefinit i salaris per sobre del conveni», ha assegurat el director al mitjà citat anteriorment. A més, ha especificat que s'estan realitzant els últims detalls del procés de selecció, on col·labora amb Barcelona Activa per ajudar a la inserció laboral de persones amb especials dificultats. 

Des de la companyia aposten pel repte «vintage» d'explotar la restauració i per això no inverteixen en publicitat sinó que confien amb el boca-orella de la gent i aposta per la qualitat i la tradició dels seus valors. El restaurant tampoc compta amb wifi ni amb promocions. La carta és igual que el 1987, data en què es va fundar la companyia; l'únic que ha anat variant són els batuts.


Comentaris

envia el comentari