Freixenet aposta per un vi prosecco per conquerir el públic jove

Aquest nou espumós arribarà a Espanya després d’haver estat un èxit de vendes a països com el Regne Unit, Suècia o Finlàndia

El vi espumós 'prosecco' s'afegeix a l'oferta de begudes alcohòliques de Freixenet
El vi espumós 'prosecco' s'afegeix a l'oferta de begudes alcohòliques de Freixenet | CatalunyaDiari.cat

L’empresa de caves catalana Freixenet continua buscant obrir nous mercats i volen arribar al nombre de clients més gran possible. Per tal d’augmentar el consum dels seus espumosos entre els joves espanyols, ha decidit llençar el seu primer vi 'prosecco' a l’Estat. La companyia de Sant Sadurní d’Anoia creu fermament que aquest producte pot ser tot un èxit amb els 'millenials'.

Aquest llançament forma part de la seva nova estratègia comercial després que la firma alemanya Henkell, filial de vins espumosos del grup Dr. Oetker, adquirís més del 50% de les seves accions . El seu objectiu és que aquest vi espumós, fabricat amb raïm de la regió italiana del Véneto, es pugui comprar a les botigues espanyoles aquesta tardor. El seu preu oscil·larà entre els 10 i 12 euros per ampolla.

Un èxit de vendes en el seu primer any a 5 països

No només a Espanya Freixenet té previst oferir aquest producte. La companyia de begudes alcohòliques també vendrà aquest espumós pròximament en el mercat estatunidenc i al japonès. Abans però de conquerir aquests països, la marca ja ha comercialitzat durant aquest 2017 el seu nou producte al Regne Unit, a Finlàndia, al Canadà, a Suècia i al Brasil.

Una ampolla de Freixenet Prosecco es podrà comprar per entre 10 i 12 euros
Una ampolla de Freixenet Prosecco es podrà comprar per entre 10 i 12 euros | Cedida

En el seu primer any de vida, el 'prosecco' de Freixenet ha venut un total d'1,7 milions d'ampolles. Al Regne Unit és el mercat on ha tingut un major èxit aquesta nova beguda espumosa. La marca ha aconseguit també un gran impacte a Finlàndia, on es va convertir en el líder espanyol del sector al país, creixent un 23% en vendes respecte a l’any anterior.

Impuls per a tots els vins espumosos

Freixenet considera que l’arribada d’aquest nou producte servirà per dinamitzar el mercat de les begudes espumoses i que impulsarà al cava, ja que creuen que totes dues begudes són complementàries. El conseller delegat de Freixenet, Pedro Ferrer, destacava que: «Amb l’arribada i gradual internacionalització de Freixenet Prosecco, contribuirem també a l’impuls de tota la categoria de vi espumós. El 'prosecco' és una oportunitat per al cava».    

La companyia té previst ampliar encara més la seva oferta de vins espumosos. Pròximament, posaran a la venda el Freixenet Italian Rosé, una beguda que combina raïms de la classe glera i amb uns pinot noir provinents d’Italià.


Comentaris

envia el comentari