Frida Kahlo, protagonista en una samarreta de Primark

La marca de roba 'low cost' irlandesa ha tret a la venta una peça amb la cara de l'artista mexicana estampada al davant

Primark ha posat a la venta una samarreta amb l'estampat de Frida Kahlo
Primark ha posat a la venda una samarreta amb l'estampat de Frida Kahlo | Primark

L'artista mexicana Frida Kahlo s'ha convertit en un referent feminista per a moltes dones de la nostra societat per diferents motius com el seu art, el seu estil de vida, la seva actitud per afrontar el dia a dia, pels seus ideals i sobretot per la seva perspectiva feminista.

Tot i que ja fa 64 anys que va morir, hi ha un cert 'boom' que ha anat augmentant aquests últims anys, i que ha provocat que es pugui veure molt sovint la cara de la mexicana en diversos productes. I en aquest sentit, Primark no ha volgut ser menys i ha tret a la venda una samarreta, amb la qual els clients que vulguin podran lluir la seva apreciada Frida Kahlo.

Èxit rotund

La marca 'low cost' irlandesa va treure, el passat mes de febrer, la seva pròpia samarreta amb la cara de Frida Kahlo al mercat, de la mateixa manera que ja ho havien fet altres marques aconseguint un gran èxit pel que fa al nombre de vendes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Surround yourself with inspiration T-shirt £6/€8 (Available in: ) #Primark #fashion

A post shared by Primark (@primark) on

Es tracta d'una samarreta de color gris i a la part del davant hi apareixen estampades en negre i vermell les particulars celles de l'artista i el cabell amb les flors de tradició mexicana, que es va convertir en la part de la cara que més va caracteritzar l'artista.

A més, en la part superior d'aquest estampat i fent un joc de paraules amb la ja recurrent frase de 'Viva la vida', hi apareix el text de 'Viva la Frida', amb el qual es vol retre homenatge a l'artista i fer valdre el seu llegat.

La samarreta Frida Kahlo de Primark s'ha convertit en un altre gran èxit de la marca irlandesa. I és que la samarreta, que es pot aconseguir per 8 euros, ha rebut molt bones crítiques d'ençà que va sortir al mercat, i al mateix Instagram es poden llegir comentaris de moltíssima gent encantada amb el disseny d'aquesta nova peça de roba i mostrant la seva voluntat de comprar-la.

És evident que la perspectiva feminista és un actiu de les noves generacions, i per aquest motiu Frida s'ha convertit en un referent molt admirat per les dones d'avui dia. I no només per la seva obra com a artista, sinó que també per la seva defensa del paper de la dona en la societat.


Comentaris

envia el comentari