Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Detalle del logotipo en un carro de Mercadona

El nou producte de Mercadona que causarà sensació per 2,10 euros

El nou gelat blanc ametllat Hacendado promet ser tot un èxit

Mercadona ha llançat una novetat ideal per als amants del dolç: el gelat mini ametllat de xocolata blanca Hacendado. La companyia valenciana no deixa de conquerir amb les seves novetats i els seus productes clàssics. La veritat és que saben adaptar-se als gustos i a les necessitats dels seus clients.

Unes necessitats que s'adeqüen a l'època de l'any. Per exemple, a l'estiu és quan es consumeixen, més que mai, postres i productes refrescants. Un bon gelat o granissat, doncs, és la solució ideal a un dia de calor. 

Així, la companyia valenciana ha causat un autèntic furor amb molts dels seus postres estiuencs. Avui, us parlem d'una novetat que segur que serà tot un èxit.

El gelat de Mercadona que causarà furor

L'estiu ja s'acaba. Per això, hem d'aprofitar per menjar les nostres postres preferides. La companyia valenciana ha decidit «fer-nos dentetes» amb una novetat d'allò més deliciosa.

Fotografia dels mini gelats blancs Hacendado
Aquests gelats de Mercadona prometen causar sensació | Mercadona

El mini ametllat blanc Hacendado ho té tot per triomfar. En primer lloc, es convertirà en el somni de tots els amants de les ametlles i de la xocolata blanca. En segon lloc, gràcies al seu format mini, no consumirem sucre en excés.

Aquest gelat és ideal per donar-se un caprici de tant en tant. No conté gluten i es ven en una caixa de 8 unitats. El preu és de 2,10 euros, i de ben segur que causarà autèntica sensació.

Altres gelats mini de supermercat

A més d'aquesta novetat, Mercadona disposa d'un assortiment de gelats mini de la marca Hacendado. El producte està format per un assortiment de gelats petits: ametllat, de xocolata blanca, de xocolata amb llet i de xocolata negra. A cada caixa hi ha 12 unitats, d'un preu de 2,25 euros. 

Això no és tot. Si t'agraden els cucurutxos, el supermercat valencià també t'ho posa fàcil: compta amb uns cucurutxos mini que estan recoberts de xocolata amb ametlla. Aquesta caixa conté 12 unitats, i el seu preu és de 2,35 euros (també hi ha una versió sense sucres afegits, que té un preu de 2,85 euros).

Si el que vols és consumir gelats, però no passar-te amb el sucre, el supermercat també ofereix gelats mini sense sucre afegit. La caixa compta amb tres varietats diferents: ametllat, de xocolata amb llet i de xocolata negra. Cada caixa conté 8 gelats, i el seu preu és de 2,30 euros.

Un altre producte amb format mini és el «Nocciola». Aquest gelat ha causat un gran furor a xarxes socials, ja que té un gust d'allò més deliciós a crema d'avellanes. Cada caixa de 8 unitats té un preu de 2,35 euros.

El supermercat disposa de més varietats en format petit. Per exemple, el gelat de galetes de cacau o els mini sandvitx de nata i de vainilla amb galeta Hacendado.

Com veieu, Mercadona té opcions per a tots els gustos. El millor dels formats petits és que no s'arriba a consumir una gran quantitat de sucre per cada gelat.

Si algun d'aquests gelats t'ha cridat l'atenció i encara no l'has provat, aprofita les últimes setmanes de l'estiu per fer-ho. Dona't un caprici!