Gift Campaign, la forma més fàcil de comprar regals d'empresa per Internet

Més de 15.000 productes, entregues inferiors a una setmana i una gran comoditat són alguns dels aspectes que ofereix la start-up catalana

web-gift-campaign
Visió de la home de la web de Gift Campaign | Gift Campaign

Gift Campaign és una start-up especialitzada a la venda de regals d'empresa per Internet. L'empresa, líder del seu sector, presenta increments de vendes superiors al 100% de manera anual. Nascuda fa escassos quatre anys, la start-up ja té presència internacional, operant no només en el mercat espanyol, sinó també en el d'Itàlia i, recentment, el de França. 

El seu catàleg presenta una gran varietat de productes

Amb més de 15.000 referències en estoc, la start-up catalana ofereix un sens fi de productes per a totes aquelles empreses que consideren la importància dels regals publicitaris. Bosses de cotó, motxilles de cordes, tasses i ampolles, llibretes, bolígrafs, llapis, pendrives, fundes de mòbil, auriculars, rellotges, paraigües i molts productes més són els que conformen aquesta elevada xifra. 

A Gift Campaign utilitzen tècniques de marcatge molt diverses, adequades a les necessitats de cadascun dels seus clients. Tampografia, serigrafia, làser, impressió digital i sublimació són algunes d'aquestes. El seu equip de professionals estudiarà cada proposta per tal de poder oferir als clients la millor opció al millor preu.

dissenyadora-gift-campaign
Dissenyadora de Gift Campaign preparant regals corporatius | Gift Campaign

La satisfacció dels clients és la base de la start-up

«Atenció al client insuperable, resolen els teus dubtes ràpidament i el producte és perfecte. Tornaré a confiar en ells segur. Gràcies a aquest equip!»

«L'atenció al client ha sigut ràpida i eficient. Bona relació qualitat-preu. Segur que tornaré a utilitzar els serveis d'aquesta empresa

«Molt bon treball, empresa seria i molt ràpids amb l'enviament. Recomanable treballar amb ells 100%»

«Tenen un gran equip de professionals des d'atenció al client, administració i departament gràfic que fan una feina fantàstica perquè els dissenys enviats surtin exactament com nosaltres, els dissenyadors, els demanem. No és fàcil trobar a impressors de regals promocionals que s'esforcin en què els dissenys surtin el millor possible. Fan feines per a l'estranger també, i el preu és genial. 100% recomanat»

Les opinions dels seus clients posen en manifest uns resultats més que òptims. L'esforç i la dedicació són dos dels pilars fonamentals sobre els quals Gift Campaign no para de créixer. 

A més, la rapidesa del seu servei és un altre dels aspectes a destacar. A Gift Campaign s'estableix un màxim de 7 dies per tal de fer arribar la comanda al client, des del moment en què aquesta es formalitza a través de la seva web.

equip-gift-campaign
Equip de Gift Campaign treballant a les seves oficines | Gift Campaign

La facilitat, la comoditat i la rapidesa que ofereix l'e-commerce

Els dos principals avantatges de comprar per Internet són l'estalvi de temps i l'estalvi de diners. La figura de l'e-commerce ha revolucionat el mercat, existint —fins i tot— moltes empreses que només operen a través d'Internet, sense necessitat d'una botiga física en la qual obtenir els seus productes i presentant, per tant, un increment de vendes online. Això s'ha aconseguit gràcies a l'assessorament, la preocupació i la transmissió de confiança als clients per tal que se sentin còmodes i, sobretot, segurs, a l'hora de realitzar una compra per internet.

Gift Campaign acompanya als seus clients des de la primera mostra d'interès fins que tenen el producte final a les seves mans. El seu equip de professionals aconsella les millors opcions de producte i impressió en funció de les necessitats de cada client.

La seva web presenta una estructura completament intuïtiva, que facilita als usuaris la seva navegació. A més, ofereix la possibilitat de compra online, amb la inclusió d'un configurador en la mateixa web que permet als usuaris la lliure creació dels seus productes corporatius.

Prioritzant sempre per la satisfacció dels clients, Gift Campaign ofereix la possibilitat de creació d'una mostra virtual del producte amb el logo imprès, per tal d'aproximar a aquest al producte que demanda i a les seves preferències gràfiques. D'altra banda, també es poden demanar, de manera gratuïta, mostres per aquells que vulguin comprovar el tacte, gruix o altres característiques físiques dels materials emprats. 


Comentaris

envia el comentari