Gigi Hadid llueix un abric de Mango

No és la primera vegada que la model sorprèn vestint peces de roba de la marca catalana

Gigi Hadid ha lluit un abric de Mango de la campanya d'hivern
Gigi Hadid ha lluït un abric de Mango de la campanya d'hivern | MANGO

Aquests últims dies hem pogut veure a la súper model Gigi Hadid lluint un abric de Mango que a més a més està en rebaixes. Fet que no ha passat desapercebut per les seves seguidores, que tenen l'oportunitat de lluir la mateixa peça de roba que una de les models més famoses del moment. 

Hadid és una de les models millor cotitzades del moment, i s’ha convertit en la imatge de moltes grans marques de moda, a més de ser molt influent tant amb les tendències que més es porten com en l’estil.

Un abric per 59,99 euros

Tot i treballar amb grans marques de moda, no és estrany veure a la model vestint peces de roba de la marca ‘low cost’. És més, podríem dir que ja és una seguidora més de Mango, ja que sovint la veiem amb peces de roba de la mateixa marca. Aquesta vegada, ha estat amb un abric de quadres que s’ha convertit en tendència aquest 2019 i que ara mateix està de rebaixes.

Gigi Hadid lluint l'abric de Mango
Gigi Hadid lluint l'abric de Mango | MANGO

 

Es tracta d’un abric llarg, de quadres amb tons marros, de silueta ample i masculina i amb un coll obert amb solapa. En els laterals hi ha una butxaca a cada banda que estilitzen més la peça i a la part posterior hi ha una obertura que li dóna més comoditat per realitzar moviments. A més, les mànigues tenen una línia fina de botons, i el tancament de l’abric es fa mitjançant una línia doble de botons grans a la part central.

L'abric de Gigi Hadid està a metitat de preu a les rebaixes
L'abric de Gigi Hadid està a meitat de preu a les rebaixes | MANGO

 

Aquest abric de Mango ha tingut molt èxit, i ja s’ha esgotat a la botiga 'online', tot i que les interessades es poden subscriure i estar a la llista d’espera. En les botigues que encara el tenen es pot aconseguir per 59,99 euros, ja que està rebaixat al 50%.

Els abrics de quadres són tendència aquest 2019

Mango té a les rebaixes altres abrics de quadres
Mango té a les rebaixes altres abrics de quadres | MANGO

 

Tot i que hi ha molt poques unitats d’aquesta peça, Mango disposa d’altres abrics similars perquè les seves clientes puguin substituir al que lluïa Gigi Hadid i portar també la tendència dels quadres d’aquest any.

Aquest abric de quadres de llana es pot trobar a Mango per 49,99 euros
Aquest abric de quadres de llana es pot trobar a Mango per 49,99 euros | MANGO

 

Dos bons exemples són els que mostrem aquestes imatges. Es tracta d’uns abrics de quadres amb tons blancs i negres que es poden aconseguir per 49,99 euros en les rebaixes de Mango. El primer és un abric llarg i amb tons més foscos i sense coll, fet que li dóna una certa singularitat. I en el segon, predomina més el color blanc, més curt que els dos anteriors i de llana. Dues bones opcions per anar a la moda i amb preus molt competitius.


Comentaris

envia el comentari