Google publica el seu últim informe Fashion Trends 2016

Aquest informe ens explica quines són les peces que s’han de tenir a l’armari si volem estar a l'última, i també quines són les que cal evitar amb la finalitat de no semblar passats de moda

Fa uns dies visitant la web de Trendencias vaig veure que Google havia fet públic un informe que desvela quines són les tendències més buscades pels consumidors en qüestions de moda i d'estil. És un informe interessant tot i que si sou dels que us agrada la moda, tot el que us explicarà no us vindrà de nou.

 

 
 

Segons els resultats d'aquest estudi, l'estil militar «chic» està més de moda que mai aquest any. La jaqueta d'estil «bomber» també està a l'ordre del dia. Les cerques relacionades amb aquesta mítica caçadora van experimentar un augment d'un 297% en el passat mes d'abril, i un 612% des de l'any passat a aquest. El color negre és sens dubte el preferit, com també ho són els brodats —més fins i tot que l'estampat de camuflatge—. Pel que fa els materials amb els quals es confeccionen les peces, el cuir ocupa la primera posició seguida del setí.

Bomber reversible de Stradivarius | Stradivarius

Una altra tendència que arriba amb força és l'estil «free-spirited»  que consisteix a portar un top amb les espatlles a l'aire. Una tendència que s'ha pogut veure molt durant tot l'estiu. Pel que fa a les tonalitats preferides, el blanc és el més sol·licitat, seguit del negre. La tercera tendència que encara predominarà, segons aquest informe, són els modelets «ready to go» (llestos per marxar), sobretot els «combishort» (monos curts) adornats amb encaix i amb estampats florals. De nou és el color blanc el que predomina, seguit pel color negre.

Looks militars | Web: inviptus.com

La influència de les celebrities sobre les tendències de moda és lògica, per això no ha estranyat que Gigi Hadid o Kim Kardashian siguin les que es relacionen amb major freqüència a les cerques realitzades de «bombers», mentre que Kendall i Kylie Jenner, Michelle Obama i Jenna Coleman són les primeres que apareixen quan es busquen tops amb les espatlles a l'aire. Els «combishort» solen anar associats a Taylor Swift i a Michelle Keagan. En el relacionat amb les tendències que ja van passar a la història, podem dir adéu als «joggings» —pantalons de xandall—, als texans desgastats i a les faldilles asimètriques.

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari