Les Gotes de Maquillatge, el nou producte de bellesa de Mercadona

Aquest nou producte de maquillatge es pot trobar a la secció de perfumeria i està en quatre tonalitats, ideal per aconseguir el millor color per la pell

Imagen de archivo de dos dependientas en la sección de perfumería de Mercadona
Imatge d'arxiu de dues dependentes a la secció de perfumeria de Mercadona | Mercadona

Els productes de la marca Deliplus de la cadena de supermercats Mercadona són molt demandats per moltes blogueres del món de la bellesa. Entre els seus grans èxits els clients prefereixen la màscara de pestanyes Maxi Volume, els labials de llarga durada Color Fix i la base de maquillatge Fix&Cubriente.

Un dels punts forts d'aquesta empresa valenciana és la secció de perfumeria i els seus directius ho tenen molt present. Per aquesta raó, van creant cada cert temps nous productes per tal d'atreure l'atenció dels consumidors, convertint-se molts en autèntics èxits de venda, sobretot perquè a preus molt assequibles es poden aconseguir grans resultats.

El nuevo producto de Mercadona, las Gotas de Maquillaje Deliplus
El nou producte de Mercadona, les Gotes de Maquillatge Deliplus | Mercadona

 

Les Gotes de Maquillatge, la gran novetat de Mercadona

En aquest sentit, a la cistella de compra de Mercadona no hi pot faltar aquest nou producte de maquillatge Deliplus que acabarà convertint-se en tot un imprescindible en el 'kit' de maquillatge diari. Ara per ara, a les botigues de la cadena es pot trobar una edició limitada d'aquestes noves Gotes de Maquillatge.

Aquest maquillatge, com indica el seu nom, no és una base en si, sinó que realment és un pigment que s'ha creat amb la idea de barrejar-lo amb la base habitual de maquillatge. Una opció molt bona a l'hora de poder adaptar el color sense que calgui canviar de producte cada cop, sobretot en els canvis d'estació on la tonalitat de la pell normalment varia més. 

Gràcies a aquest nou tipus de maquillatge de Deliplus es podrà aconseguir el color ideal per cada tipus de pell i, per fer-ho, només caldrà afegir unes gotes del nou producte a la base de maquillatge habitual de cada consumidor. A més a més, el preu és molt assequible, ja que per només 5 euros estaran disponibles quatre tonalitats diferents. 

Las cuatro tonalidades de Gotas de Maquillaje según cada necesidad
Les quatre tonalitats de Gotes de Maquillatge segons cada necessitat | Mercadona

 

4 tonalitats per un resultat ideal

Cada tonalitat de les noves Gotes de Maquillatge serveix per a un propòsit diferent. En cas de voler aconseguir un extra de lluminositat a la cara, el 'Tono Luz Nº01' és perfecte i es pot fer barrejar amb la base de maquillatge o, fins i tot, com un il·luminador de zones estratègiques: els pòmuls, la zona T, l'arc de la cella i la part superior del llavi.

En canvi, si el que es vol és aclarir o rebaixar el color de la base de maquillatge habitual, es poden fer servir les Gotes de Maquillatge en 'Tono Claro Nº02', una tonalitat ideal per la tardor i l'hivern si es té una base massa fosca. Però a l'estiu, es poden afegir unes Gotes de Maquillatge 'Tono Bronceado Nº03' i es podrà gaudir d'una pell daurada.

Finalment, qui necessiti enfosquir i intensificar el color de les seves bases de maquillatge ho podrà fer amb el 'Tono Oscuro Nº04'. Aquesta tonalitat està pensada per modular el maquillatge en pells més fosques i, fins i tot, fer servir la tècnica del 'countouring' per esculpir el rostre.

Com es fa servir aquest nou producte Deliplus?

Gràcies a aquestes noves Gotes de Maquillatge de Deliplus ja no serà necessari renunciar a la base de maquillatge preferida en cas que sigui massa clara o fosca, ni caldrà comprar-ne de diferents segons l'època de l'any. D'aquesta manera aquest nou producte revolucionarà la forma en la qual comprem i ens maquillem.

Fer servir les noves Gotes de Maquillatge és tan fàcil que només cal barrejar a la mateixa mà una mica de base del teu maquillatge amb unes Gotes de Maquillatge de la tonalitat preferida. Un cop ben barrejats els productes es podrà aplicar a la pell sense cap problema amb un aplicador en esponja o brotxa o directament amb els dits.


Comentaris

envia el comentari