Exterior d'un establiment de Lidl

Un gran aliat contra el fred: el nou aparell de Lidl que necessitaràs aquests dies

Encara queden dies de baixes temperatures i hem de tenir la casa ben equipada

Encara que ja hem passat per dies de fred i pluja, ens en queden uns quants al davant. Per això, hem d'estar preparats i tenir la nostra llar tan càlida com sigui possible per aclimatar-nos quan tornem a casa.

Si hi ha alguna cosa que ens reconforta quan les temperatures són baixes, és una dutxa amb aigua calenta per entrar en calor. És una de les opcions per excel·lència, tant per la sensació de relaxació que produeix com per dir adeu al fred.

Un dels problemes que pot aparèixer si el clima no acompanya és assecar les tovalloles. Sigui per evitar l'olor d'humitat o per tenir-la seca i calenta quan la tornem a fer servir, cal un element que contribueixi a solucionar-ho. De nou, Lidl apareix per posar-hi remei amb complements per a la nostra llar al millor preu del mercat. Es reafirma en el seu objectiu de fer-nos veure que tenir una casa equipada per tenir una alta qualitat de vida no implica un alt desemborsament.

En aquesta ocasió al seu catàleg ofereix un tovalloler que podrem col·locar on més ens convingui. El seu preu és de 39,99 €, un import accessible per a qui en necessiti un a casa seva.

Tovalloler electric de Lidl
Només val 39,99 €, un preu accessible per a qui en vulgui un. | Getty Images

Senzill i sense necessitat de fixar-se a la paret

Tal com el seu nom indica, aquest aparell serveix per assecar les tovalloles o mantenir-les calentes quan sortim de la dutxa. Això no impedeix que també pugui fer-se servir per assecar o escalfar qualsevol peça de roba que nosaltres vulguem. Encara que és un aparell pensat per al bany, podrem col·locar-lo en qualsevol altre lloc. Per això, compta amb uns suports que permeten que s'aguanti sense necessitat d'haver de fixar-lo a la paret.

Tanmateix, també porta els complements necessaris perquè tota aquella persona que el vulgui tenir fix pugui col·locar-lo. Això serà decisió de cada usuari tenint en compte l'ús que vulgui donar-li.

L'únic que no canvia en un cas o en un altre és que per funcionar ha d'anar endollat a la xarxa elèctrica. L'únic requisit per fer-ho funcionar és que estigui a prop dun endoll, independentment de la seva ubicació.

Funcionament senzill i automàtic

Per saber com funciona aquest tovalloler no cal llegir un ampli manual d'instruccions. Quan el tinguem col·locat, sigui a terra o a la paret, només cal prémer l'interruptor per encendre'l. Un cop hàgim acabat, simplement caldrà fer el mateix gest per apagar-lo.

A més, compta amb una funció extra per si no vols estar pendent d'apagar el tovalloler: un temporitzador amb apagat automàtic. D'aquesta manera, és possible programar-lo quan volem que deixi de funcionar. Les opcions que ofereix és apagar-se després de passar dues o quatre hores des que es programa.

Mentre estigui en funcionament, les vuit barres calefactores arribaran a assolir una temperatura aproximada de 50 °C. Això fa que també sigui una font de calor per a l'estada on el tinguem col·locat.

Altres opcions de calor

Aquest tovalloler, com acabem de dir, a més d'escalfar peces de roba i tovalloles, també pot aportar calor a casa nostra. A més, al catàleg de Lidl hi ha altres opcions per escalfar les diferents estances de casa.

1. Calefactor d'aire calent

Per 14,99 € tenim aquest petit calefactor portàtil de Lidl que pot ser un gran aliat quan estem quiets a algun lloc de casa. Sigui teletreballant, veient la tele o llegint, no cal que passem fred.

Calefactor portàtil de Lidl
Té una ansa per transportar-lo fàcilment. | Getty Images

A més, compta amb una ansa per transportar fàcilment i té dues intensitats de calor, depenent del fred que tinguem a cada moment. Igualment, amb l'arribada de la calor, també ofereix la possibilitat de ser un ventilador per refrescar-nos. Està disponible a la seva web tant en blanc com en negre. És de petites dimensions i sempre ha d'estar endollat al corrent elèctric.

2. Calefactor de vidre

Aquest calefactor de vidre, que pot arribar fins a 2000 W, també es troba al catàleg de Lidl i està rebaixat a 44,99 €. Únicament es pot fer servir en espais ben aïllats i es pot col·locar contra la paret perquè no ens destorbi. De tota manera, compta amb una protecció contra bolcada i sobreescalfament perquè el seu ús sigui el més segur possible. Així mateix, té amb dos nivells de calefacció, depenent del fred que faci.

Imatge dels dos models del calefactor de vidre SilverCrest de Lidl
Aquest calefactor és perfecte per a espais ben aïllats. | LIDL

3. Convector

La darrera opció que et deixem en un convector que pots adquirir per 34,99 € també a Lidl. Aquest es diferencia dels calefactors per ser més silenciós. Per això, serà una bona opció si cal escalfar una estada tranquil·la.

Convector Lidl
Es diferencia d'altres calefactors per ser més silenciós. | Getty Images

Compta amb un termòstat que ens permetrà regular la temperatura, ja que té tres nivells d'intensitat: 750, 1.250 o 2.000 W. Va endollat a la xarxa elèctrica i té forats per ser transportat fàcilment d'una estada a una altra.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp