Les grans gangues a les rebaixes ‘mid season’ de Mango, H&M i Bershka

Les botigues 'low-cost' s'apunten a les rebaixes de tardor amb ofertes i descomptes fins al 50%

Los ‘chollos’ de moda en las rebajas ‘mid season’ de Mango, H&M y Bershka
Les gangues de moda a les rebaixes 'mid season' de Mango, H & M i Bershka | cedida

 

Sembla que les rebaixes d'hivern o d'estiu no són suficient per a les grans marques de moda 'low-cost' i, per això, des de fa uns anys celebren les ofertes 'mid season' a principis de la tardor per desfer-se dels dissenys de temporades anteriors a preus molt assequibles per als seus clients.

Unes peces de roba que, tot i ser d'aquest estiu o del passat hivern, són l'oportunitat perfecta per renovar l'armari a preus molt baixos de cara a la temporada tardor-hivern que comença. De fet, la major part dels nous dissenys són els mateixos que els anteriors però amb petites modificacions, així que poden ser peces que podrem lluir durant molt temps.

Un 50% de descompte en les rebaixes 'mid season'

És per l'arribada d'aquesta temporada de rebaixes no oficial, que si donem un cop d'ull per les principals botigues de marques 'low-cost' trobarem tota mena de models amb grans descomptes. Unes promocions i ofertes que poden arribar fins al 50% en tendes com Pull&Bear, H&M, Bershka o Mango.

Abrigo en mezcla de lana en color crudo de H&M por 88,99 euros (antes 149 euros)
Abric en barreja de llana en color cru de H&M per 88,99 euros (abans 149 euros) | H & M

 

Un abric de qualitat a H&M

Amb l'arribada del fred, va sent hora de pensar a comprar un bon abric i els descomptes de la 'mid season' poden ser el moment ideal per trobar-ne un a preu econòmic. Això sí, és millor no optar per abrics de menys de 30 euros, ja que són de pitjor qualitat i no acostumen a durar molt temps.

Per això, una de les botigues on es poden trobar abrics amb la millor relació qualitat-preu és H&M. A la seva secció 'online' de promocions es pot trobar un abric llarg de barreja suau de llana de la col·lecció 'Premium Quality'. Un disseny molt atemporal i elegant en color cru, amb coll, solapes i cinturó per cordar. Abans es podia comprar per 149 euros, ara per 88,99.

Vestido 'midi' abotonado de cuadros de Mango por 25,99 euros (antes 39,99 euros)
Vestit 'midi' amb botons de quadres de Mango per 25,99 euros (abans 39,99 euros) | Mango

 

Un vestit de quadres de Mango

La cadena catalana Mango també s'ha sumat a la campanya 'mid season' amb articles rebaixats a un 50% del seu preu. Entre els dissenys més destacats s'hi troba un vestit de tall 'midi' i estampat de quadres 'Príncep de Gal·les' en color gris. Una tendència que torna cada temporada i que ha passat de costar 39,99 euros a només 25,99.

Blusa fluida con botones en 8 diseños y colores de Bershka por 6,49 euros (antes 12,99 euros)
Brusa fluïda amb botons en 8 dissenys i colors de Bershka per 6,49 euros (abans 12,99 euros) | Bershka

 

Una brusa de Bershka

A les botigues del grup Inditex se solen trobar els preus més baixos en tèxtil. Una d'elles és Bershka, on aquestes setmanes hi ha productes rebaixats entre un 30 i un 50%. D'entre totes aquestes peces de roba, però, n'hi ha una que en destaca: la brusa fluida amb botons. Aquest model, que es pot trobar en fins a vuit dissenys o colors, ha passat de valdre 12,99 euros a només 6,49.

Falda 'midi' de cuadros de Pull&Bear por 16 euros (antes 22,99 euros)
Faldilla 'midi' de quadres de Pull & Bear per 16 euros (abans 22,99 euros) | Pull & Bear

 

La falda de quadres de Pull&Bear

Una de les altres marques d'Inditex que compten amb preus molt baixos és Pull&Bear, que s'ha sumat a la 'mid season' amb ofertes del 30% en vestits, samarretes, faldes o pantalons curts. Tot i que la majoria d'articles rebaixats són de la temporada primavera-estiu, la falda de tall 'midi' amb botons laterals i obertura crida l'atenció. Amb estampat de quadres, ha passat a costar 16 euros enfront dels 22,99 que costava abans.

No totes les botigues fan descomptes

Està previst que les rebaixes de la 'mid season' acabin el pròxim 11 d'octubre, encara que podria variar segons la botiga. No obstant això, hi ha tendes que directament no han volgut participar en aquests descomptes, com és el cas de Zara. L'empresa estrella d'Inditex no segueix aquest tipus d'estratègies, ja que al llarg de l'any ja va llençant descomptes amb la seva campanya 'Special Prices'.

A més, cal destacar que a les ofertes que estan tenint lloc aquestes setmanes se li ha de sumar una campanya de descomptes molt esperada: El 'Black Friday'. Aquesta tradició americana que ja s'ha arrelat també al nostre país i que el pròxim 23 de novembre farà que molts establiments llencin grans ofertes just abans de començar la campanya de Nadal.


Comentaris

envia el comentari